La Fundació Horta Sud i l’Ajuntament de Torrent organitzen una sessió informativa sobre les ajudes per a programes d’igualtat

Dimarts, 19 Gener 2021 12:55 Escrit per  Fundació Horta Sud Publicat en Comarca-VAL Vist 114 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Generalitat Valenciana, a través de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, obrí una convocatòria d’ajudes per a programes de foment de l’associacionisme de dones i/o de promoció i foment de la igualtat entre dones i homes. En aquesta línia, la Fundació Horta Sud, juntament amb l’Ajuntament de Torrent, duran a terme una sessió informativa per a les associacions de dones del municipi per informar-les i assessorar-les per tal que puguen optar a aquestes ajudes.


La setmana vinent conclou el termini perquè les entitats i associacions de dones o que desenvolupen programes de foment de la igualtat entre homes i dones es presenten a les ajudes que atorga la Generalitat Valenciana, a través de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per a aquestes activitats, dotades amb una quantia màxima de 15.000 €.


Amb motiu d’aquesta convocatòria, la Fundació Horta Sud i l’Ajuntament de Torrent organitzen el pròxim dimecres dia 20 de gener una reunió informativa per a les associacions torrentines de dones. A causa de la situació sanitària, la sessió es realitzarà de forma online a partir de les 17:30 hores.


La reunió tindrà com a finalitat presentar a les associacions la convocatòria engegada per la Generalitat Valenciana i oferir-los la possibilitat d’ajudar-les a presentar les seues sol·licituds, a definir el projecte o a constituir-se com a associació segons el cas. A més, es durà a terme un breu esbós formatiu sobre com presentar una subvenció, relacionar-se amb l’administració i de bones pràctiques.


Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Torrent i la Fundació Horta Sud pretenen incentivar l’associacionisme de dones en la comarca i contribuir a fer un pas més cap a la igualtat efectiva entre homes i dones.