Don Pedro Escobar, Gerent de MUNTATGES ELÈCTRICS ESBER, rep el premi “Empresari de l'any 2018” del grup BNI Global Torrent

Divendres, 21 Setembre 2018 10:40 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 981 vegades

Els empresaris pertanyents al Grup BNI Global Torrent han triat a don Pedro Escobar com a “Empresari de l'Any 2018”. El lliurament del guardó ha tingut lloc en els Salons El Pi del Vedat de Torrent, en un acte al que ha assistit una nodrida representació d'empresaris, juntament amb l'alcalde de Torrent, don Jesús Ros i el seu regidor d'Hisenda Andrés Campos.

El premi es concedeix atenent a diversos criteris, entre els quals destaca la trajectòria empresarial del candidat, la inversió i estratègia de RSE de l'empresa, i el compromís de creixement conjunt amb els proveïdors. Dins d'aquest últim punt, la promoció del networking com a eina de creixement i consolidació del negoci és un element central que concorda amb l'objecte de BNI com a organització.

Don Pedro Escobar, com a fundador de MUNTATGES ELÈCTRICS ESBER, representa per als membres de BNI Global de Torrent el model d'èxit d'un empresari que ha sabut desenvolupar un model de negoci guanyador des de postulats locals, a través d'un creixement basat en el compromís amb treballadors i proveïdors, en el servei al client i la millora contínua.

Segons el director consultor de BNI Javier Estellés i el president del Grup, don Valeriano Moreno de SUBMINISTRAMENTS VALMI, el Grup BNI Global de Torrent, format en l'actualitat per 37 empresaris procedents de diferents sectors empresarials, ha generat ara com ara en el 2018, més de 3.500 referències amb un valor de facturació total per als membres del grup de més de 12 milions d'euros des de la seua fundació l'any 2013. 

BNI (Business Networking International) és una organització internacional estructurada a través de grups locals d'empresaris que desenvolupen el seu negoci mitjançant el networking professional. Aquest mètode es basa en les referències (recomanacions) de negoci que es creuen els membres en les reunions setmanals, atenent a les necessitats comercials i capacitat de les empreses de cada grup, i a l'estreta xarxa que existeix entre els grups.

 

Més informació: www.facebook.com/global.bni/

Calle Picassent Nº 3 Sota Torrent (València) 46900 · 961 564 544 - 695 932 064 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · https://www.mgfglobalservices.es

Modificat el Dimarts, 16 Octubre 2018 14:37

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.