Mobles Sedaví celebra el seu 30 Aniversari amb un Vi d'Honor el pròxim 28 de juny

Dimarts, 23 Octubre 2018 14:21 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 1157 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Mobles Sedaví vol celebrar amb tots els seus clients, amics i totes aquelles persones interessades a conèixer les nostres instal·lacions en el Centre Comercial Toll de l’Safareig de Torrent, el seu 30 Aniversari amb un Vi d'Honor que tindrà lloc el pròxim 28 de juny des de les 17:00 fins a les 21:00 hores.

 

Coneix en primícia el matalàs més futurista i avançat de FLEX

Totes les persones que acudisquen a la celebració del nostre Aniversari, tindran l'oportunitat de conèixer en primícia a nivell mundial el nou matalàs intel·ligent iBedFLEX, el matalàs més futurista i avançat en matèria de descans que existeix en el mercat. “Descobreix l'únic llit del món que s'adapta a tu sigues com sigues”.

 

Mobles Sedaví: 30 anys al servei del client

Mobles Sedaví va obrir la seua primera tenda en 1988 en el carrer Sedaví de Torrent, carrer que dóna origen a la seua marca durant aquests 30 anys de trajectòria professional.

Amb el pas dels anys i per l'èxit i demanda dels seus productes, Mobles Sedaví obri noves tendes en diferents punts de la ciutat, fins a aconseguir un total de cinc establiments al públic.

 

Recentment i davant la necessitat d'oferir un millor servei al client, Mobles Sedaví decideix canviar d'estratègia comercial i concentrar els seus productes (excepte la tenda del carrer Garbí), en una gran exposició de 800 m2, de fàcil accés i còmode aparcament com és la seua tenda situada en el Centre Comercial del Toll de l’Safareig de Torrent, on pots trobar la millor qualitat i disseny en mobles i complements a preus molt competitius, sense oblidar la zona de descans exclusiva de FLEX.

 

Mobles Sedaví vol agrair a tots els seus clients la confiança dipositada en ells durant aquests trenta anys de tracte personalitzat, perquè entenen que és l'única forma de fer bé les coses.

 

MOBLES SEDAVÍ - P. Comercial el Toll i l’Safareig - Calle K, 46900 Torrent, València - Telèfon: 961 56 11 91

Modificat el Dimarts, 23 Octubre 2018 14:35