Anytime Fitness continua creixent a València

Divendres, 26 Octubre 2018 12:14 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 1397 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Anytime Fitness, la cadena de gimnasos de conveniència més gran del món, amb més de 4.000 clubs repartits per més de 30països, veurà reforçada aquesta tardor la seua presència a la Comunitat Valenciana. L'ensenya contarà abans que acabe l'any amb un nou club en el municipi valencià de Torrent, concretament en un local a peu de carrer situat en el número 6 del seu carrer Pintor Genaro Palau, en una zona residencial propera al centre comercial Les Amèriques i de fàcil aparcament. 

Aquest gimnàs estarà dirigit per l'emprenedor i empresari espanyol Luis García Villena, qui ja opera altres dos clubs de l'ensenya en territori valencià, en el cèntric barri de Proveïments i en el municipi de Mislata. Ara ha decidit obrir ara un nou Anytime Fitness a Torrent de 700 metres quadrats i un horari ininterromput de 6 del matí a 2 de la matinada els 365 dies de l'any.

“Encara que no obrirem les 24 hores del dia perquè la legislació valenciana no ho permet, el nostre horari d'obertura serà molt ampli fent així possible que públics de totes les edats i condicions puguen fer ús de les nostres instal·lacions”, sosté García Villena.

Instal·lacions que segons destaca comptaran amb una àmplia gamma de maquinària i pesos d'última generació de la marca Precor (totes les màquines de cardio tindran connexió a Internet i televisió). A més d'aqueixes màquines d'ús individual, el nou Anytime Fitness oferirà als seus clients classes dirigides, entre les quals figuren les de Ioga, Cicle, Combat, Cross Training, Pilates, Boxa, GAP, Bachata o Manteniment, entre unes altres. 

Comptarà a més amb vestuaris i dutxes individuals, entrenament funcional, servei d'entrenament personal i atenció personalitzada. 

“Des del club treballarem perquè els nostres usuaris milloren els seus hàbits i forma física i aconseguisquen una vida més saludable”, apunta. 

“Els clubs de Anytime Fitness són còmodes, senzills i accessibles en l'econòmic. No estem ni davant gimnasos cars ni davant el model del low cost”, en la qual no existeix molta oferta d'activitats esportives.” 

Anytime Fitness és la cadena de gimnasos de conveniència més gran del món, amb més de 4.000 clubs repartits per més de 30 països, en els quals entrenen per a millorar la seua qualitat de vida més de 4 milions de socis, persones corrents que aposten per un present i futur millor a través de l'esport.

• A Espanya avui compta amb 48 clubs operatius.

• El seu creixement exponencial els ha situat com la franquícia de més ràpid creixement de la història, aconseguint en tan sols 13 anys les 3.000 unitats operatives.

• Nomenada tres anys consecutius la millor franquícia global per la revista Entrepreneur: 2014, 2015 i 2016.

• Guardonada en 2016 per Club Fitness Internacional entre els quatre primers llocs en les categories: Millor franquícia #1, Més ràpid creixement #1, Guanys #2 i Major nombre de socis #4.

• En 2017 com va rebre el premi a la “Franquícia estrangera de major desenvolupament a Espanya” de mans del diari L'Economista i el Banc Sabadell, per ser el líder del sector per nombre d'obertures durant els anys 2015, 2016 i 2017.

• ANYTIME FITNESS és una marca registrada de SelfEsteem Brands™ Company.

• Per a més informació sobre la franquícia Anytime Fitness, pot visitar nostra web www.anytimefitness.es.

Modificat el Divendres, 26 Octubre 2018 12:20