El restaurant La Tagliatella compleix un any a Torrent

Dimecres, 13 Març 2019 15:17 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 1252 vegades

Fa escassament un mes que el Restaurant La Tagliatella va complir el seu primer any d'existència a Torrent, el qual ha tingut un acolliment formidable entre els amants de la pasta i la cuina mediterrània.

 

Segons explicava Elena, responsable d'aquesta franquícia a Torrent: “La Tagliatella és una franquícia, però no obstant això la seua cuina és tradicional dins del marc de la dieta mediterrània amb els seus arrossos, pizzes i carns composta per ingredients d'alta qualitat que fan d'aquest establiment un punt de referència per a gaudir de la bona cuina italiana sense moure't de la ciutat en un ambient incomparable. A pesar que l'acolliment va ser impressionant el dia de la inauguració, crec que encara ens queda un camí que recórrer per a competir i compartir amb els gustos del típic menjar valencià i els seus costums. Hi ha molta gent a Torrent i voltants que encara no ens coneixen i ens encantaria que posaren a prova els seus paladars en el nostre establiment. Probablement quedarien sorpresos. Intentem anar millorant cada dia perquè la gent vinga i aposte per aquesta marca, que de ben segur no els defraudarà”.

 

Teniu algun menú especial per a aquestes falles? 

Per a falles no tenim cap menú especial, però nosaltres treballem el menú Singola que és el mateix menjar de la Tagliatella en una versió més reduïda a un preu reduït. Aquest menú està de dilluns a divendres excepte festius.

 

L'horari durant aquestes festes es modificarà?

No, l'horari serà el de sempre: de 13.00 a 17.00 h i de 20.00 al tancament sobre les 12,30 h. Durant tots els dies de l'any, no tanquem cap dia. 365 dies de matí i nit.

 

Què els diries als torrentins per a vinguen a conéixer-vos?

Doncs que a més del que hem comentat sobre la nostra cuina, es trobaran amb un local molt ampli, molt còmode amb llum natural. I el més important, tenim un aparcament gratuït per als nostres clients just davall de l'edifici on se situa el nostre restaurant. 

 

La Tagliatella: Avda. Juan Carlos I, 3 (Torrent) - Tel. 962 50 75 97 · Reserva en www.latagliatella.es

Modificat el Dimecres, 13 Març 2019 15:21