Ideat organitza el projecte “Màrqueting per referències per a la pimes”

Dilluns, 20 Mai 2019 11:58 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 1226 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

IDEAT ha aconseguit un acord de col·laboració amb la multinacional BNI (Business Networking International), www.bni.com, empresa líder a nivell mundial de Màrqueting per referències, per a posar a la disposició del teixit empresarial torrentí una eina comercial d'eficàcia contrastada que els aporte el Know-how professional per a ampliar la xarxa de contactes de les empreses de manera més profunda.

 

La presentació va ser a càrrec de José Luis Folgado, delegat del franquiciat BNI en l'àrea de València i Castelló, l'objectiu de la qual és obrir nous grups de treball entre empreses.

 

En aquesta ocasió l'objectiu d'aquesta nova plataforma a Torrent, segons explicava Luis Folgado: “És aconseguir en dos anys un grup de més de 50 empresaris de Màrqueting per Referència en les seues respectives categories. Set categories de grups empresarials de 8 o més empreses en cada grup, amb volum de negoci al segon any de la seua implantació, d'uns 2 milions d'euros”, va assenyalar.

 

El mètode BNI es basa, fonamentalment, a crear esferes de contactes amb professionals especialitzats de diferents sectors. 

 

El nou projecte té com a objectiu ajudar l'empresari de Torrent a ser més competitiu comercialment. Es tracta d'augmentar la xarxa de contactes basant-se en la confiança, alguna cosa que és vital per a millorar els resultats comercials i reforçar a l'empresa en un mercat cada vegada més competitiu.

Modificat el Dilluns, 20 Mai 2019 12:00