ACST va regalar milers de bosses i cartells per a aconseguir el “Dia del Mundial del Xicotet Comerç” (#EsSuTurno)

Divendres, 15 Novembre 2019 12:53 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 1271 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent, com a membre i vocal de CONFECOMERÇ CV (Confederació de Comerç d'Alacant, Castelló i València), va presentar, aquest mes de novembre, la iniciativa "Xicotet Comerç. És el seu torn" per a reivindicar un consum més pròxim, sostenible i contributiu.

 

La iniciativa, que continua en marxa, té com a objectiu, posar de manifest el destacat paper del sector del comerç local, no sols en l'àmbit econòmic i de foment de l'ocupació, sinó també en l'àmbit social i mediambiental, garantint la proximitat, promoció de productes autòctons i dotació de serveis als municipis. S'ha habilitat en la plataforma Change.org una campanya de recollida de signatures amb la finalitat d'aconseguir que es proclame el #DiaMundialDelXicotetComerç i fer realitat aquest objectiu.

 

L'acció va comptar amb la distribució, entre tots els socis de l'entitat que ho van sol·licitar, d'un "Pack Exclusiu de Suport al Comerç Local" compost per bosses de regal i cartells exclusius per a adornar els comerços i empreses de serveis de la ciutat de Torrent.

 

Els comerços de ACST, que han participat en la campanya, podran lluir en els seus aparadors una cartelleria en la qual es posarà de manifest les raons per a donar suport a la iniciativa, al mateix temps que també podran regalar als seus clients bosses de regal amb lemes tals com "Power al pequeño", "Tu consumo, tu voto", "Proud to buy local", "Edición Limitada" i "Fan del xicotet comerç", sent una manera de reclamar el nombre més gran de signatures entre els seus clients.

 

Des de ACST s'entén que, gràcies a aquesta important iniciativa, no sols es posa de manifest la importància del comerç local entre la ciutadania, sinó que a més (a les portes de campanyes tan importants com el Black Friday o Nadal), es dóna suport al comerç torrentí local amb el regal d'un material (bosses de compra, etc.), que segur suposarà un important estalvi de costos per a les butxaques dels seus associats. 

 

 

Modificat el Divendres, 15 Novembre 2019 13:03