Èxit de la campanya de Nadal d'ACST amb milers de Borses repartides entre els comerços de Torrent

Divendres, 17 Gener 2020 09:53 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 1149 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des d'ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent, amb la col·laboració de CONFECOMERÇ CV, es va posar en marxa, el mes de desembre passat, una campanya especial de Nadal 2019 sota el lema “Estar A prop és un Regal”.

 

L'objectiu d'aquesta campanya es va centrar en la sensibilització, per part de la ciutadania de Torrent, de la importància de comprar en els comerços i empreses de serveis de la nostra ciutat, amb motiu d'unes dates tan assenyalades.

 

Des d'ACST, associació professional de referència a la nostra ciutat, es va preparar a més, un “Pack Nadalenc” especial per als comerços i empreses de serveis torrentins, amb l'objectiu de donar suport al teixit comercial local en uns dies d'especial treball i increment de vendes.

 

Aquests packs especials, de regal per a tots els associats a ACST que ho van sol·licitar, van estar formats per milers de bosses de regal perquè els socis de l'entitat no hagueren de fer una “despesa extra” en material i marxandatge durant la passada campanya de nadal.

 

Per si tot això fora poc, a més, ACST va distribuir uns “Avets Nadalencs” de decoració per a engalanar els comerços i empreses de la nostra ciutat.

 

Segons Iván Valls, director d'ACST, “…Un dels objectius de la nostra associació, més enllà de l'extensa oferta de serveis i organització d'esdeveniments, se centra a secundar d'una forma útil als nostres associats en l'organització de les seues principals campanyes comercials. Durant el passat 2019 les nostres empreses associades han pogut gaudir, de forma totalment gratuïta, de material com a borses de regal, paper d'embolicar, etc. amb motiu de campanyes com el Black Friday o Nadal. Aquests regals repercuteixen en un “estalvi de costos” dels nostres socis que ja fan un esforç diari adaptant els seus preus i serveis per a continuar treballant per mantindre viu el nostre comerç local.”

 

Modificat el Divendres, 17 Gener 2020 09:54