Quart Plaza residencial, fes de la teua casa una extensió de la teua identitat

Divendres, 31 Gener 2020 10:53 Escrit per  Quart Plaza Residencial Publicat en Comerç Vist 1231 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Quart Plaza Residencial arriba de la mà de la constructora Proyme Enginyeria i Construcció, amb 30 anys d'experiència avalats per un gran nombre d'habitatges executats en tota la província de València.

 

Ells aconseguiran que el començament d'una nova vida i una nova llar, es convertisquen en una cosa molt emocionant.

 

Quart Plaza Residencial, disposa d'habitatges i àtics de 3 dormitoris, de disseny modern, equipades i perfectament aïllades. Cuines integrades i independents i 2 banys. Amb aparcament i trasters. Tot això realitzat amb materials de primera qualitat.

 

Pròxim inici d'obres de la tercera fase

Ja està a la venda la tercera fase, que consta de 23 habitatges de 2 i 3 habitacions i dos àtics.

 

Per a celebrar-ho, et convidem a visitar el nostre habitatge pilot, situada en la planta baixa de la primera fase de la promoció.

 

Un habitatge al teu gust

Són un oasi de benestar i qualitat de vida. Els seus amplis i lluminosos salons porten tots els teus sentits al cel, gràcies a les seues terrasses. Espaioses i orientades a la plaça enjardinada, ofereixen un espai per a gaudir durant tot l'any.

 

La qualitat en el detall es percep en cada racó de l'habitatge. Llum natural amb amplis finestrals, espais amb una cura dissenye, sòls laminats i per descomptat, un excel·lent aïllament exterior per a aconseguir la llar confortable en el qual podràs descansar plàcidament.

 

Deixa't embolicar per la calidesa del sòl laminat

Imprimeix la teua personalitat i plena de color el sòl de la teua llar amb les quatre opcions de paviment de parquet laminat.

 

La cuina dels teus somnis

Amb una cuina totalment separada del saló, gaudeix de dues estades independents i trau profit de la vida en comú amb zones dedicades per a tals finalitats.

 

Pots optar per un conjunt de bancada de quars compacte gris o blanc que podràs combinar amb els mobles de la teua cuina color blanc mat o gris.

 

Àtics

L'opció dels entusiastes de la llum. Les seues grans terrasses orientades a la plaça enjardinada connecten amb espaiosos salons a través de grans finestrals que permeten que el sol inunde la teua llar.

 

Per a més informació pots dirigir-te a la nostra oficina situada en la plaça Sant Rafael o accedir a la nostra web www.quartplaza.es.

Modificat el Divendres, 31 Gener 2020 10:55