ACST, CONFECOMERÇ i Banc Sabadell firman conveni en PRO dels negocis de Torrent

Divendres, 14 Febrer 2020 10:33 Escrit per  ACST Publicat en Comerç Vist 1151 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El conveni se suma als que l'Associació de Comerciants i Serveis té ja subscrits amb Caixa Popular i Caixa Rural de Torrent.

 

ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent, com a vocal de Confecomerç CV i el Banc Sabadell han subscrit un conveni de col·laboració que permetrà als seus associats trobar solucions financeres perquè el seu negoci cresca, amb avantatges exclusius.

 

Només per ser associat d'ACST els negocis podran gaudir d'una bonificació de fins al 10% de la quota de pertinença a l'associació professional de referència a la ciutat de Torrent.

 

Gràcies als comptes expansió negocis PRO i negocis plus PRO, els socis d'ACST podran gaudir de:

 

- 0 comissions d'administració i manteniment

 

- Targetes de dèbit i crèdit gratis

 

- Servei Kelvin Retail d'informació sobre el negoci gratis

 

- Solucions financeres a la mesura del comerç, com el Préstec Inici PRO, amb el qual podran aconseguir finançament per al 100% dels seus projectes professionals amb condicions exclusives, un tipus d'interés preferent i comissions reduïdes.

 

- Crèdit PRO, una pòlissa de crèdit professional amb avantatges exclusius per a mantindre la seua tresoreria personal equilibrada al llarg de tot l'any i pagar els interessos només quan la utilitza.

 

- Condicions de descompte exclusives en TPV

 

- Condicions exclusives i contractació d'assegurances i molt més.

 

Les condicions seran aplicades tant a nous clients com a clients actuals amb compte en el Banc Sabadell.

 

Si tens un negoci a Torrent i tens compta amb el Banc Sabadell, no el dubtes i telefona al 616832711 o escriu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. on podràs ampliar informació per a potenciar el teu negoci.

 

A més, Banc Sabadell i ACST han habilitat una miniweb amb informació completa sobre els avantatges del conveni en el següent link: www.bancsabadell.com/cs/Satellite/COBSP291359_SabAtl/Associacio-de-Comerc-i-Serveis-de-Torrent/2000008513649/es/

Modificat el Divendres, 14 Febrer 2020 10:35