Foto Ya Torrent Studio: Més que una botiga de revelat, el teu estudi fotogràfic de confiança

Divendres, 05 Juny 2020 13:47 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 970 vegades

Foto Ya va reobrir les portes el passat 18 de maig, després d'haver hagut de tancar a causa de la pandèmia que ha afectat la majoria dels comerços torrentins. Aquest parèntesi també els ha servit per a actualitzar-se, "ara els nostres clients també poden enviar-nos les fotos des de casa més còmodament. Una altra novetat és que també es pot sol·licitar comandes de regals personalitzats online de forma molt senzilla. Fins hem ensenyat les fotos de les nostres sessions i reportatges fotogràfics mitjançant conferència", ens explicava Enrique Bou (Quique), gerent de Foto Ya Torrent. "Indicar també que prompte, ja tindrem en marxa la nostra web amb botiga online, a més de continuar amb les nostres xarxes socials Facebook i Instagram".

 

D'altra banda, Quique i el seu equip de professionals, amb més de 30 anys d'experiència, continuen innovant i realitzant ESTUDIS FOTOGRÀFICS I REPORTATGES, tant en estudi com en exteriors.

 

On realitzeu les sessions?

A més de realitzar sessions en exteriors, disposem de dos estudis, un situat en el local de l'avinguda, per a sessions senzilles i un altre estudi en la localitat amb camerino, vestidor i diferents sets per a sessions més llargues i complexos tipus "newborn" (estudi de nounat) i també de comunions, amb un espai adequat i amb totes les comoditats. Seguint això si tots els protocols de la COVID perquè no hi haja risc de cap classe.

 

Quique estàs fent alguna promoció especial per a donar a conéixer més el vostre treball com a estudi fotogràfic?

Sí, ara estem realitzant una promoció per a donar-nos a conéixer més en reportatges. Són sessions amb un preu molt assequible i amb qualitat i professionalitat. Tenim pensat traure promos cada cert temps, per a sessions: premamà, newborn, bebé, famílies, mascotes, laboral, boudoir, smash cake, belly painting, tatoos, parelles, batejos, comunions, noces, celebracions i altres.

 

Av. al Vedat, 89 TORRENT · Telèfons: 961 56 03 91/ 678 626 345 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Modificat el Divendres, 05 Juny 2020 13:52