¿Estàs On-line?

Divendres, 19 Juliol 2019 10:14 Escrit per  Pascual Cervera Gómez Publicat en Consultoria Pyme Vist 58 vegades

En la taula de tots els empresaris hauria d'haver-hi 2 temes summament importants per al seu futur més pròxim: Digitalització i Informació. Aquests dos assumptes són els reptes més importants que ens trobarem en els pròxims 10 anys al nostre país.

 

Segons l'últim estudi de IAB sobre tendències digitals aquest any 2019 es planteja com un any d'ajustos als nous criteris normatius de les autoritats de protecció de dades ja que el 90% de les dades del món s'han creat en els 2 últims anys i tant organismes com empreses hem d'adaptar els nostres entorns a totes aquestes noves polítiques de protecció d'un valor tan important com és la informació.

 

La transformació digital passa per conèixer els mètodes òptims per a adaptar i ajustar el teu model de negoci a una posició de major probabilitat d'èxit. Hem de començar a posar el nostre prisma en el costat de l'observador i no en el costat del participant d'un mercat, el B2B (Empreses que venen o presten serveis a altres empreses) el qual està en un moment de total conversió dels seus processos tant interns com de relació amb els clients. Aquesta mirada ha d'anar més enllà de les nostres rutines més habituals i mirar als líders dels nostres sectors per a intentar treure el millor dels seus processos digitals i adaptar-los als nostres negocis.

 

Realment això afecta al meu negoci? Si t'aquestes preguntant encara això potser et falten encara molts nivells que passar perquè benvolgut company empresari estàs perdent la batalla amb la teva competència perquè segons l'OCDE 3 milions d'ocupacions es perdran en els pròxims 10 anys, tots ells relacionats amb processos que seran automatitzats i/o digitalitzats.

 

Què faràs el teu? Et quedaràs esperant que el tren et passi per damunt?

 

Necessites informació, molta informació, però sobretot necessites tenir ben organitzada i classificada aquesta informació sobre els teus clients i processos, però a més has de tenir un sistema de gestió d'aquesta informació que et permeti ser àgil en el tractament de tota aquesta informació per a poder donar un servei als teus clients amb uns nivells de qualitat adequats, així com generar-li una experiència d'usuari que li faci tornar a comprar-te o contractar els teus serveis.

 

Per tant, la pregunta és obligada: Estàs On-line?

 

 

Informa Nou Horta. Consultoría Pyme

Modificat el Divendres, 19 Juliol 2019 10:18
Més en esta categoria: « Canvi climàtic i mosquits

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.