Tens el teu web protegit?

Divendres, 18 Octubre 2019 12:24 Escrit per  Belén Plá Publicat en Consultoria Pyme Vist 140 vegades

Hui en dia saps que és imprescindible per al teu negoci tenir una pàgina web com a eina de màrqueting, però... esta eina tan valuosa de treball, està protegida?

 

Els atacs són cada dia més freqüents, augmentant fins a un 44%. La seguretat d'una pàgina web és imprescindible no sols per a protegir als teus clients, sinó també per a protegir al teu negoci de:

 

Pèrdua de visibilitat en cercadors

Si hackegen el teu web injectant codi maliciós, afecta directament a l'experiència d'usuari de les teues visites, per això es veurà afectat el posicionament SEO.

 

Disminució de les conversions i el trànsit

Els usuaris evitaran interaccionar amb el teu web per por, la qual cosa es reflectirà en el trànsit d'este.

 

Danys en la teua reputació online

Si Google detecta que la teua web està infectada mostrarà un missatge d'alerta als seus usuaris, influint en la reputació del teu negoci.

 

Si els usuaris no accedeixen al teu web, disminueixen les visites i disminueixen les vendes.

 

CONSELLS a tenir en compte:

Contrasenyes segures

Si un hacker és capaç de desxifrar la teua contrasenya, pot accedir a tota la informació del teu web.

 

Procura tenir les contrasenyes d'accés amb una seguretat molt alta. Inclou símbols, majúscules, minúscules, caràcters...

 

Tot actualitzat

Una pàgina web obsoleta és un blanc ideal per als hackers. Cada cert temps apareixen actualitzacions de CMS, plugins i themes on es corregeixen errors de seguretat, per la qual cosa han de ser actualitzats com més prompte millor.

 

Còpies de seguretat

És imprescindible. En cas que hi haja un problema, podrem restaurar la nostra pàgina web a l'última versió emmagatzemada.

 

Certificat de Seguretat SSL

El certificat SSL no protegeix la teua pàgina web contra atacs, a qui protegeix és a l'usuari a l'hora de navegar pel teu web perquè assegura que ningú puga interceptar les seues dades.

 

Google ja marca com no segures les pàgines que no tenen un certificat SSL instal·lat. I en les pàgines que sí que ho tenen, afegeix un avís de "Lloc segur" acompanyat del tradicional cadenat verd al costat de l'URL.

 

No ho oblides, PROTEGEIX EL TEU WEB!, amb energia i bon rotllo. 

 

Belén Plá

Pincrea Diseño y Marketing, S.C.

Disseny web / gràfic

Membre Grupo ACE

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Modificat el Divendres, 18 Octubre 2019 12:27

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.