Les persones tatuades són més atrevides i desinhibides en les relacions sexuals

Divendres, 03 Gener 2020 10:53 Escrit per  JOYclub Publicat en Cultura i oci Vist 352 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Es creu que les persones tatuades tenen un gran apetit sexual i són més desinhibides en el llit. Però fins a quin punt es tracta d'un clixé? Amb l'objectiu de saber-ho, JOYclub, comunitat basada en la sexualitat liberal, ha realitzat una enquesta entre les seues 5.000 membres.

 

El sondeig evidencia que les persones tatuades mostren un gran desig per tindre aventures eròtiques. De fet, el 44% dels membres de JOYclub enquestats estan tatuats, el doble que la proporció del mateix grup d'edat de la plataforma (24%).

 

A més, l'enquesta revela que expressen el seu desig de forma més oberta i intensa, que són més proclius a experimentar, tal com exposa el 64%, i més passionals (45%).

 

Les persones tatuades més atrevides en les pràctiques sexuals

Una altra evidència de l'estudi és que a les persones tatuades els agrada el sexe sense preliminars extensos. Així, ho manifesta un terç dels enquestats (66%). Per als no tatuats, aquesta tendència és significativament menor, perquè només respon afirmativament el 54%.

 

Respecte a l'elecció de parella, prop de 5 de cada 10 tatuats prefereix una parella que compartisca el culte al cos. No obstant això, considera que els tatuatges passen a un segon pla, si existeix atracció física i els interessos sexuals coincideixen.

 

El mateix succeeix amb les persones no tatuades. Aquests, fins i tot, comparteixen altres preferències eròtiques amb els quals si porten dibuixat el cos. És el cas del sexe oral: 7 de cada 10 es decanten per aquesta pràctica.

Modificat el Divendres, 03 Gener 2020 10:54