Arriba a València 'El Hachazo', la primera sala urbana de llançament de destral del país

Dimecres, 29 Gener 2020 09:45 Escrit per  Diana Gimeno Publicat en Cultura i oci Vist 218 vegades
Valora la notícia
(1 Voto)

El passat 3 de gener de 2020, es va inaugurar a València (carrer Dr.Sumsi núm.30), 'El Hachazo', la primera sala urbana de llançament de destral del país. Aquesta marca ja va tindre la seua primera reobertura en 2018 en la capital espanyola, en mans d'Adrián Cabrol i Vincent, dos socis que van decidir invertir en aquest negoci i que a poc a poc van expandint-se per tot el territori espanyol. Ara han aterrat a València per a oferir un pla d'oci original amb amics, comiats, aniversaris o simplement per a llevar l'estrés: el llançament de destral.

 

En paraules d'Adrián i Vincent: "Des que inaugurem a Madrid hem tingut ja uns 16.000 jugadors, milers de riures, uns quants comiats de solters i solteres... A més, al febrer d'enguany obrirem un altre local en Cuatro Caminos, Madrid".

 

Aquesta activitat es considera hui dia un 'esport' que per a molts, ha creat vertadera obsessió. Als EUA, Regne Unit o França, per exemple, aquesta pràctica porta ja diversos anys implantada.

 

En 'El Hachazo' la diversió està assegurada, a més, el més important és la seua seguretat, ja que ofereixen tota classe de mesures perquè no hi haja cap desgràcia, havent-hi durant tot moment un instructor que acompanya als participants en l'activitat. Altres mesures que cal tindre en compte són no estar en la línia de tir i no sobrepassar la línia roja del camp, per si hi haguera un efecte rebot de la destral; portar tiretes en els dits per a no tallar-se amb el tall; i fins i tot realitzar un xicotet curs accelerat abans del tir per a saber com utilitzar la destral correctament.

 

Les sessions, que són d'una hora de duració, inclouen:

 

- Els primers 5 minuts són per a un xicotet curset sobre les normes de seguretat de la sala.

 

- Els 5-10 minuts següents, són per a practicar el tir de destral amb els experts del local.

 

- Durant 45-50 minuts, es plantegen diferents reptes amb diversos tipus de destrals.

 

- Durant l'activitat, es proven diversos tipus de destrals de 200 g fins a 2 kg.

 

- El local disposa de 6 dianes amb un aforament màxim de 24 jugadors per hora. És a dir, en cada diana pot haver-hi fins a 4 llenyataires.

 

Més informació al seu web https://el-hachazo.com/

 

 

 

Modificat el Dimecres, 29 Gener 2020 09:54