Wizz Air és l'aerolínia més ecològica d'Europa

Dimarts, 18 Juny 2019 10:11 Escrit per  Publicat en Empreses Vist 59 vegades

Wizz Air, la major aerolínia de baix cost i de tarifes baixes a Europa Central i de l'Est, i la de major creixement de tot el continent va anunciar avui que opera amb les emissions de CO2 per passatger més baixes de totes les aerolínies europees. Amb 56,5 gr de CO2 per passatger/km al maig de 2019, Wizz Air és l'aerolínia amb la menor petjada ambiental per passatger. Wizz Air està fent un pas proactiu per a incloure la xifra d'emissions en les seues estadístiques mensuals, agregant transparència per a permetre que els passatgers tinguen tota la informació necessària per a prendre decisions responsables.

 

Wizz Air opera una moderna flota d'avions Airbus A320, A321CEO i A321NEO amb una edat faig una mitjana de de 4,7 anys, una de les més joves de la indústria. La xifra d'emissions de CO2 per passatger/quilòmetre de Wizz Air s'ha mantingut en una tendència a la baixa en els últims anys, caent un 4,4% al maig de 2019 en comparació amb l'any anterior. Amb més de 250 avions Airbus A321NEO comandes, Wizz Air continuarà impulsant l'eficiència i el millorament en aquesta àrea amb una petjada ambiental que es reduirà un terç per cada passatger durant la dècada vinent.

 

Xifres mensuals maig 2019

Quilòmetres volats: 5.656 milions de km

Passatgers transportats: 3,47 milions de passatgers

Emissions de CO2: 319,760 tones

Grams de CO2 per passatger/km: 56,5 gr per passatger/km

 

L'A320neo i la seua família d'aeronaus han sigut pioners a incorporar les últimes tecnologies, inclosos els seus motors de nova generació i un disseny de cabina de referència en la indústria que proporciona un estalvi en els costos de combustible del 20%. L'A321neo també ofereix importants beneficis ambientals amb una reducció de quasi el 50% en la petjada de soroll en comparació amb els avions de la generació anterior. Des que va entrar en servei a principis de 2016, el motor Geared Turbofan de Pratt & Whitney ha demostrat la seua capacitat promesa per a reduir les emissions d'òxid de nitrogen en un 50%.

 

József Váradi, Director Executiu de Wizz Air ha dit: “L'objectiu final de Wizz Air és oferir als nostres passatgers viatges assequibles, i ens enorgullim d'oferir això de la manera més sostenible possible. Ser una empresa responsable i garantir un futur sostenible per a les pròximes generacions és la nostra meta. Avui dia, amb la menor emissió de CO2 per passatger/km en la indústria, Wizz Air ja és l'opció més ecològica que un passatger pot fer per a viatjar amb avió. Ens hem establit metes molt ambicioses, implementant l'última tecnologia volem reduir encara més l'impacte en el medi ambient disminuint les emissions de CO2 per passatger en un terç per a l'any 2030. Tenim les millors eines per a aconseguir-ho: l'avió A321NEO amb la configuració de seient de Wizz Air de 239 seients i els motors de turbina d'engranatge de Pratt & Whitney que brinden la tecnologia més neta i més ecològica que existeix actualment en el món".

 

 

Informa Nou Horta. Empresas

Modificat el Dimarts, 18 Juny 2019 10:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.