Pedro Gómez: “L'ambient és espectacular en esta comissió casolana, humil i treballadora”

Dijous, 14 Març 2019 09:22 Escrit per  César Fernández Publicat en Entrevistes Vist 108 vegades

Pedro Gómez Lucas ha tornat a ser elegit com a president de la Falla Barri Cotxera i ha organitzat actes commemoratius per a celebrar el 50 aniversari de la seua falla. A banda d'encarregar-se de la presidència de la seua comissió, treballa com a conductor i confessa que l'apassionen els bous i l'esport. 

 

Has sigut reelegit com a president de la teua falla. Què significa per a tu ser president? 

És un gran honor i una il·lusió grandíssima. Comporta molta responsabilitat, però és el màxim escalafó al que pot aspirar un faller.

 

Enguany se celebra el 50 aniversari de la teua falla. Quins actes i activitats heu organitzat per a celebrar-ho?

Vam començar amb el Dia de Germanor, en el qual vam gaudir d'una gran paella tant els fallers actuals com aquells que han pertangut en algun moment a la nostra comissió. També vam organitzar una fabulosa gala per al lliurament d'insígnies. A més, hem fet una gran exposició amb fotos, documents i diversos objectes representatius del nostre mig segle d'història. Finalment, hem convidat a tots els representants d'estos 50 anys per a desfilar en els actes de la setmana fallera. 

 

Quantes persones conformen la teua falla?

En l'actualitat tenim un cens aproximat de 340 fallers.

 

Com descriuries l'ambient faller que es respira en Barri Cotxera?

L'ambient és espectacular i increïble conforme a les senyes d'identitat d'esta comissió casolana, humil i treballadora en la qual formem una gran família.

 

Quin és el lema de la teua falla?

“Foc, fum i flama”.

 

Quins són els teus desitjos per a aquestes festes? 

Passar unes Falles úniques i inoblidables amb les quals tots els fallers se senten orgullosos de la seua comissió i que gaudim al màxim com només sabem en Cotxera.

 

Modificat el Dijous, 14 Març 2019 09:40

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.