Coneix el Cafè-Treball en Martínez Abad

Dijous, 14 Març 2019 09:41 Escrit per  Publicat en Entrevistes Vist 109 vegades

Gabi, explica'ns el projecte Cafe-Treball.

Tots dediquem un temps important al nostre treball, temps que el solem passar normalment en el mateix espai físic i amb les mateixes persones. Estarem d'acord que hem de dedicar un temps a crear millores en l'ambient, que afavorisca les relacions i genere benestar intern, que s'irradie cap a l'exterior quan el treball és un servei que es lliura a persones que ens el sol·liciten, els clients. De manera que tot ésser humà que intervé en el procés visca una experiència gratificant; els que generem el treball, que ens alcem amb ganes de començar, i els que el reben, que supere les seues expectatives.

Res nou. Aqueix és la fi. Ara els mitjans. I això és el que hem denominat CAFÈ-TREBALL, volent llançar un missatge; que es pot prendre cafè treballant, que es pot assaborir el treball, que prendre un cafè és treballar, provocar distensió, autonomia, etc. Un nou concepte d'assessoria. Canviem les regles.

 

Quins canvis nous heu introduït?

No deixem de ser una assessoria “a l'ús” i conscients que la nostra professió és molt canviant, perquè es basa en normativa legal i molt inestable. Canviant també és el nostre estat d'ànim i el dels nostres clients, de manera que no ens avorrim, no hi ha monotonia, això és dinàmic, està sempre en moviment i la primera novetat serà veure una gran pilota que circula lliure per les instal·lacions, l'ens ho recordarà, mai estarà en el mateix lloc.

I nou serà veure un billar, un frigorífic amb begudes, wifi lliure, una base de càrrega de mòbils, unes pissarres per a escriure pensaments, exposicions, etc.

 

Però tot això amb algun sentit concret, amb algun ordre?

Sí, clar. La nostra màxima davant una visita és “ací ningú espera”, hi ha una hora concertada de visita i a aqueixa hora se li atén. Si arriba abans no espera perquè no ha arribat l'hora, simplement està, dedica un temps a estar en les nostres instal·lacions que les té al seu servei. Per aquest motiu hem creat tres zones d'estar, on com a nou trobarem el següent.

En la Zona de Recepció, qualsevol empresa pot publicitar la seua signatura a través d'una pantalla canviant. Poden deixar i agafar targetes de visita distribuïdes per sectors. Deixar-nos un pensament motivador, una idea, en la pissarra.

En la Zona de Vistes, poden carregar la bateria, navegar per la xarxa, mentre gaudeixen d'unes relaxants vistes, assaborint un bon cafè (solidari, la recaptació es destina a entitats humanitàries).

En la Zona d'Esbarjo, podràs prendre un refresc, mentre tires una partida de billar.

 

Com es treballa en Martínez Abad?

El nostre servei requereix un contacte personal amb el client i s'ha de desenvolupar en el nostre despatx, ara el podem prestar dins de l'ambient que les parts desitgen. Podem prestar assessorament, prenent un refresc, asseguts en el sofà, mirant el jardí, fins i tot jugant. Disposem de mitjans per a poder treballar amb mobilitat, per descomptat des de fora de les nostres instal·lacions, però ara també dins de les mateixes en l'ambient que considerem més productiu a cada moment.

 

La decoració també forma part del projecte?

Sí, hem creat un espai de treball integrador. L'art, la naturalesa, la música, l'altruisme … Comptem amb una exposició de quadres i escultures que aniran canviant, per a promocionar als seus artistes, i beneficiar-nos d'aquesta decoració cultural motivadora. Música ambient, seleccionada i estudiada psicològicament que aporta concentració i creativitat. I una important col·lecció de plantes que cuidem amb una competitivitat interna que dóna els seus fruits.

I a la disposició de tots, també tenim una de les col·leccions de llapis de fusta més importants del món, amb la qual organitzem esdeveniments, formatius infantils (futurs empresaris).

A qui ens estiga llegint. En nom de tot l'equip, aprofite per a convidar-vos al nostre espai Cafè-Treball i fer-nos una visita, us el explicarem amb més detall, i per descomptat podeu estar el temps que desitgeu entre nosaltres. No restringit a clients i obert des de les 8.30 a les 18.30 h.

Modificat el Dijous, 14 Març 2019 09:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.