Caipirinha de maduixa

Dilluns, 22 Juliol 2019 10:14 Escrit per  Clara Inés Rodríguez Publicat en Gastronomia Vist 124 vegades

Ingredients

- 3 llimons

- 2 cullerades soperes de sucre

- 120 mil·lilitres de ron blanc

- 8 maduixes

- Fulles de menta

- Gel picat

 

Preparació

1. Començarem per trossejar els llimons. Llava’ls molt bé i talla’ls en quarts, col·loca un llimó i mig en cada got

 

2. Afig sucre en cada got i pica suaument amb un morter fins a macerar per complet els llimons i el sucre. Pots afegir menys o més sucre al gust per a fer el teu còctel.

 

3. A continuació, llava i tala les maduixes. En aquest cas, després de llavar-les, els llevem la tija verda i les partim per la meitat. Si tenim maduixes xicotetes no farà falta tallar-les.

Divideix les maduixes per a col·locar la mateixa quantitat en cada got. Quan ho tingues, torna a picar tot però amb molta suavitat, ja que no volem que les maduixes es tornen puré, simplement volem esclafar-les lleugerament perquè solten color i sabor.

 

4. Plena cadascun dels got amb gel picat, pressionant per a col·locar la major quantitat de gel possible. Llavors afig tot el ron blanc en els gots, utilitza una cullera mescladora per a batre el contingut dels gots, fent pujar tota la fruita a la part de dalt.

 

5. Serveix la caipirinha de maduixa i decora cadascun dels gots amb unes fulles de menta. 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.