Les 3 promeses del 2019

Dijous, 14 Març 2019 10:48 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 109 vegades

Kilian Meyer repeteix enguany en l'equip Fórmula de Campions Praga, on l'any passat ja va apuntar maneres arribant al podi en la qual va ser la seua segona cita amb un monoplaça. Kilian té el punt de mira en el podi des de la primera carrera.

 

Carles Martínez salta al rode enguany en la Fórmula 4, amb una excel·lent forma física i promet barallar duro des del primer dia, amb molta fam de podi. Carles té molta velocitat i espera guanyar experiència durant el seu any de debut. El pilot de Gandia a més disputarà en Campionat d'Espanya de Karting amb Praga i el Campionat de Karting de la Comunitat Valenciana amb el Fórmula de Campions OK1.

 

La sorpresa d'última hora és la campiona 2018 i 2019 del CKCV Nerea Martí. El seu mánager després de veure-la rodar en la seua segona jornada de test va comunicar la intenció d'avançar un any la seua arribada als monoplaces. La jove pilot d'Albalat del Sorells es planteja aquesta temporada com una presa de contacte amb els monoplaces i espera anar agafant ritme i tacte amb el cotxe.

 

Els tres pilots, tots relacionats amb la Fórmula de Campions durant les seues carreres esportives, seran els banderers de l'equip que naix de la col·laboració de l'Escola del Circuit juntament amb l'equip Praga Espanya.

 

Nerea Martí, Pilot del Fórmula de Campions Praga: Pels pocs quilòmetres que porte amb el monoplaça i el fet de no conèixer els circuits, la dificultat serà traure-li tot el potencial al cotxe i adaptar-me ràpid al circuit. L'objectiu enguany serà córrer amb el grup, però sempre amb un ull posat en el podi.

 

Marco Rodríguez, Director del Fórmula de Campions Praga: Espere que l'equip s'aferme en el campionat enguany. Amb Kilian haurem d'aspirar a la victòria des de la primera carrera. Carles debutara amb els seus 15 anys recentment complits i esperem que s'adapte bé a aquest Wdad, però ara li falta l'experiència. En el cas de Nerea ha sigut una gran sorpresa, ja que en el seu segon test i davant la sorpresa de tots, la seua manager ens va comunicar la seua intenció d'avançar el seu debut en la categoria un any, ja que estava previst per al 2020. Necessitarà un temps per a agafar el ritme al qual sens dubte arribarà per la seua gran qualitat.

 

 

Informa Nou Horta. Motor

Modificat el Dijous, 14 Març 2019 10:52

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.