2a Fira PALMA oCARsión del 8 al 12 de maig a València-Juan Verdeguer

Divendres, 26 abril 2019 12:22 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 197 vegades

Del 8 al 12 de maig, Automòbils Palma organitza la “2a Fira Palma oCARsión”, en les seues instal·lacions de Juan Verdeguer, a 200 metres del port de València i enfront del Centre Cultural Les Naus. En aquesta fira estaran exposats més de 250 vehicles Km0 i d'ocasió amb grans descomptes, primeres revisions gratuïtes i molts més avantatges en una fira que, si segueix el deixant de l'anterior, trencarà totes les marques de vendes i assistència. Per a poder participar cal apuntar-se en el nostre formulari online a través del codi QR de la imatge superior o a través de Facebook. Es recomana cita prèvia donada la gran afluència de públic i sobretot per a poder atendre el client tan bé com siga possible.

 

En aquesta fira Outlet de Opel Palma, els clients trobaren multitud de sorpreses: més de 250 vehicles nous amb zero quilòmetres amb descomptes de fins a 8.000 euros, vehicles Opel i Ford, a més trobarà quasi totes les marques per a poder triar, centenars de vehicles matriculats en la campa de Palma oCARsión, la franquícia de vehicles d'ocasió d'Automòbils Palma. Així mateix, podran finançar la totalitat del vehicle d'un a 7 anys, lliurar el seu vehicle a canvi o si no desitgen comprar el vehicle també poden portar-se un en la modalitat de renting a particulars i pagar una quota mensual i als tres anys canviar-ho per un altre o retornar-ho.

 

Comprar, a més a Automòbils Palma, ofereix la seguretat de tenir l'únic taller obert els 365 dies a l'any, cobrant el mateix pel servei tant en festius com en dies laborables.

 

Automòbils Palma va inaugurar la seua primera instal·lació en 1982 amb 2 empleats i un capital social de 2 milions de pessetes (12.000 euros). En l'actualitat compta amb més de 40.000 m2 d'instal·lacions, més de 100.000 cotxes venuts i és el concessionari número 1 en vendes de Opel dels últims 20 anys.

 

 

Informa Nou Horta. Motor

Modificat el Divendres, 26 abril 2019 12:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.