Polidura / Odriozola amb el Ford Festa R5 vencen sota la pluja a Xaló

Divendres, 26 abril 2019 12:36 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 265 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb una climatologia molt canviant i imprevisible que feia enormement difícil l'estratègia a seguir, es va disputar el 7è Ral·li Cellers Xaló-Memorial Vicent Ferrer, segona prova del campionat autonòmic valencià de ral·lis i regularitat. De sobte pedregava com eixia el sol, s'ennuvolava i plovia o buidava el cel. Davant aquesta tessitura, el càntabre Javier Polidura va ser el que millor es va emmotlar a les circumstàncies als comandaments del seu eficient Ford Festa R5 i amb Borja Odriozola a les notes.

 

La segona plaça va ser per al sempre magistral Luis Climent, amb Víctor Buades de copilot (Mitsubishi Lancer Evo X) i va completar podi el pilot amb major projecció de l'automobilisme alacantí, JJ Pérez, amb Alberto Espino en el seient de la dreta (Renault Clio R3T).

 

Estrena amb victòria dels germans Gil, dins de la copa Pirelli

Sis equips es donaven cita a Xaló, dins de la copa Pirelli Llevant sent els més ràpids els germans Gil, en l'estrena del seu nou Peugeot 208r2, que es prenien el ral·li a manera test per a anar coneixent les reaccions i reglatges de la seua nova muntura.

 

Els de Foios, van començar cauts però marcant bons temps en els primers compassos del ral·li, veient-se obligats a disminuir el ritme amb l'aparició de la pluja, al no disposar de pneumàtics d'aigua, al final del ral·li parlàvem amb Rafa Gil:

 

“Hem començat molt bé, a poc a poc coneixent el cotxe, sense prendre riscos, la pluja ens ha penalitzat molt al no tenir els pneumàtics adequats però ens ha servit per a veure les reaccions del cotxe va temptar en sec com en mullat, ens anem primers de la copa Pirelli que és el nostre objectiu enguany i sobretot amb molta informació del cotxe quant a reglatges”.

 

Així doncs bon ral·li dels germans Gil que amb el Peugeot 208 R2, disputaran tot el campionat de la comunitat valenciana amb la intenció de realitzar un programa més ambiciós en 2020, gràcies al suport econòmic de la constructora valenciana Equilibri Urbà i Porcelanosa entre altres. Molt bones sensacions les del Peugeot 208 R2 que de ben segur donarà moltes alegries als integrants de l'equip Turbo Centre Alboraia.

 

En l'apartat de Velocitat van acabar la prova 27 equips. Van abandonar res menys que 20 participants. El tram TC-3 va haver de ser neutralitzat per l'accident dels britànics Andrew i Amanda Jane Stephenson els qui van bolcar, quedant la seua muntura (Subaru Impreza) en el centre de la calçada i impedint el pas de la resta dels contendents.

 

 

Informa Nou Horta. Motor

Modificat el Divendres, 26 abril 2019 12:40