L'escola de Seguretat Viària del Circuit rep la visita de la pilot del Dakar Cristina Gutiérrez

Dimecres, 05 Juny 2019 13:53 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 147 vegades

La pilot del Rallye Dakar Cristina Gutiérrez ha compartit amb els alumnes de l'Escola de Seguretat Viària del Circuit una jornada dins del programa Viari Fun de Santander Consumer Finance.

 

La pilot burgalesa ambaixadora de Viària Fun ha acompanyat a més de cent joves en la jornada i els ha explicat la seua experiència als comandaments del Mitsubishi amb el qual va aconseguir per tercer any consecutiu acabar una de les proves més dures del món del motor, el Rallye Dakar. Gutiérrez ha explicat als estudiants de tercer d'infantil quina actitud han de prendre en diferents situacions com a vianants, com a passatgers, com a ciclistes i com a vigilants “indicant als que no ho facen bé que no cal usar el mòbil al volant, que cal parar a descansar i guardar les distàncies de seguretat”. A més, la pilot ha incidit en què “als quals els agrade córrer que vagen als circuits però que en carretera cal ser prudents per la seguretat de tots”.

 

Aquestes activitats s'emmarquen en el programa Viari Fun de Santander Consumer Finance que té per objecte la divulgació, especialment entre els més xicotets, de les normes de convivència i de seguretat viària. Igual que es realitza a l'Escola de Seguretat Viària, amb la formació pràctica i teòrica presentada de forma amena i divertida, els participants prenen consciència sobre situacions reals i els possibles riscos a l'els que s'exposen diàriament.

 

En aquest sentit el CEO de Santander Consumer España, Ángel Fernández de Bobadilla, ha confiat que “amb aquest programa de Seguretat Viària per a escolars, protegim als xiquets i, a través d'ells influïm en els pares per a ser més prudents en la carretera”. Així mateix Fernández de Bobadilla ha agraït “als concessionaris de la Comunitat Valenciana que col·laboren amb nosaltres el seu suport i implicació en el projecte Viari Fun amb diferents accions i als responsables del Circuit Ricardo Tormo pel seu bon fer i professionalitat que permeten que aquest projecte cresca cada any i que dels 5.000 xiquets inicials enguany arribem als 10.000, un èxit de tots”

 

 

Informa Nou Horta. Motor

Modificat el Dimecres, 05 Juny 2019 13:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.