Autonomia sostenible

Divendres, 28 Juny 2019 11:46 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 149 vegades

NOU OPEL CORSA-E

On vols anar hui? El nou Corsa-e t'ofereix una impressionant autonomia de 330 km (cicle WLTP) sense recarregar la bateria. Perfecte per a l'ús diari i també per a viatjar. Simplement elèctric, simplement increïble.

 

 

CÀRREGA DE LA BATERIA

Ràpid i fàcil: la bateria del Corsa-e es carrega fins a un 80% en sol 30 minuts. A més, la nostra versàtil estratègia de càrrega t'ofereix totes les possibilitats tant en els teus trajectes diaris com en els teus viatges.

 

 

CÀRREGA SENSE ESTRÈS A CASA O EN EL TREBALL

Com a terme mitjà, els conductors europeus recorrem 60 km al dia. Per a cobrir aqueixa distància és més que suficient carregar la bateria durant la nit amb un endoll domèstic estàndard (1,8 kW). Vols carregar fins a 5 vegades més ràpid? Instal·la en la teua llar o empresa un carregador de corrent altern Wallbox. Els models més avançats fins i tot s'ajusten dinàmicament a la potència disponible, per a traure el màxim partit a la instal·lació i carregar més ràpidament. Carregadors Wallbox per a la llar o l'empresa.

 

Els carregadors Wallbox poden instal·lar-se en la llar o en el lloc de treball i tant en garatges privats com comunitaris. En aquest últim cas, la directiva europea atorga el dret a instal·lar un punt de càrrega particular, per la qual cosa només és necessari un permís d'instal·lació. A més, amb la seua funció de bloqueig no hauràs de preocupar-te per usos no autoritzats. El teu Concessionari Opel et suggerirà el carregador més adequat segons l'entorn, la seua utilització, el tipus de bateria i l'autonomia del teu cotxe. I prèviament et remetrà a un servei de diagnòstic que avaluarà els requisits de la teua instal·lació elèctrica.

 

 

CÀRREGA RÀPIDA I FÀCIL EN PUNTS PÚBLICS

L'àmplia xarxa de punts de càrrega en tota Europa t'assegura que mai estaràs lluny d'una font fiable d'energia. A més, com a client d'Opel, et recolza el nostre pla de càrrega pública a través dels Serveis Free2Move:

-Extensa xarxa amb més de 105.000 punts de càrrega públics en tota Europa, amb nous punts cada dia.

-Fàcil pagament a través de l'app o targeta de crèdit.

-Preselecció del punt segons la distància, el cost de la càrrega, el teu ritme de viatge i la càrrega restant en la bateria.

-El sistema de navegació del teu Opel t'ajuda a trobar el punt preseleccionat.

 

 

FARS LED INTELLILUX® 

Veure i ser vist. Els Fars Matricials LED IntelliLux® augmenten la visibilitat sense enlluernar a altres conductors. Més seguretat en qualsevol situació.

 

 

ASSISTENT DE MANTENIMENT DE CARRIL AMB CORRECCIÓ DE TRAJECTÒRIA 

L'Assistent de Manteniment de Carril amb Correcció de Trajectòria t'acosta un pas més a la conducció autònoma. Utilitza la càmera situada en la part superior del parabrisa i nombrosos sensors per a mantenir la teua Corsa-e dins del seu carril i prevenir col·lisions causades per la distracció o la monotonia en viatges llargs.

 

 

APARCAMENT AUTOMÀTIC

Els sensors de l'Assistent d'Aparcament Automàtic cerquen al carrer un espai adequat. En detectar-ho, el sistema pren el control del volant i realitza els girs necessaris per a un perfecte aparcament mans lliures. Més fàcil impossible!

 

 

CÀMERA DE VISIÓ POSTERIOR PANORÀMICA DE 180è

Maniobrar marxa arrere és més fàcil i segur, especialment en ciutat o en espais reduïts. La Cambra de Visió Posterior Panoràmica ofereix una vista zenital de 180° de la posterior del Corsa-e i el seu entorn. Per a aparcar sempre a la primera.

 

 

Informa Nou Horta. Motor

Modificat el Divendres, 28 Juny 2019 11:51

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.