Electromobilitat

Dilluns, 05 Agost 2019 12:05 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 136 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 

Audi e-tron en el teu dia a dia

La increïble acceleració. La conducció quasi silenciosa. L'extraordinària sensació de circular amb una tecnologia respectuosa amb el medi ambient. Si has experimentat alguna vegada la conducció amb un vehicle elèctric o un híbrid enchufable, ja sabràs el fascinant que pot resultar la mobilitat elèctrica. No obstant això, e-tron no solament significa gaudir conduint un vehicle amb tracció elèctrica, sinó també una comoditat sense límits per al seu ús diari. I és que en l'actualitat carregar un vehicle elèctric és una cosa realment senzilla.

 

Fins a 411 km d'autonomia

Quina és l'autonomia de l'Audi e-tron circulant per trànsit urbà, carreteres secundàries o autopistes? Quina diferència pot suposar triar la manera de conducció «Efficiency»? Pots trobar la resposta a aquestes preguntes en la nostra calculadora d'autonomia. Els resultats que es mostren reflecteixen valors basats en els cicles de conducció de clients reals. Ací s'assumeix un sistema d'aire condicionat activat, a diferència del cicle WLTP. És possible aconseguir una autonomia més elevada amb un estil de conducció especialment eficient (per exemple, amb una velocitat mitja constant, sense activar l'aire condicionat...). Els perfils de conducció no s'estableixen a velocitats constants. Amb la finalitat d'aproximar-nos a les condicions reals, apliquem a cada perfil de conducció fases d'acceleració i desacceleració basades en valors empírics per a vies urbanes, carreteres secundàries i autopistes.

 

Càrrega a casa

La forma més còmoda de carregar el teu vehicle elèctric o híbrid enchufable és carregar-lo a casa. Per a això, Audi subministra sistemes de càrrega e-tron que són potents, intel·ligents i complets. La nostra recomanació? Endolla el teu vehicle a la nit. Així aprofitaràs el major volum d'energia elèctrica disponible i et despertaràs amb el teu vehicle totalment carregat. Per a gaudir al màxim del plaer de conduir.

 

El sistema de càrrega e-tron compact

Els vehicles s'han de carregar en una presa de corrent domèstic o industrial? Només a casa o també en la residència de vacances? El sistema de càrrega e-tron compact modular t'ofereix la màxima flexibilitat. Aquest sistema consta d'una unitat operativa que inclou un cable de connexió al vehicle i altres dos a la xarxa elèctrica (un amb un endoll domèstic i un altre amb un endoll industrial). El sistema de càrrega e-tron compact presenta una capacitat de càrrega de fins a 11 kW¹. En la unitat de control, l'usuari pot canviar de forma manual entre un rendiment de càrrega del 100% i del 50%. Això pot resultar útil si a casa s'estan utilitzant al mateix temps diversos aparells elèctrics. El sistema de càrrega e-tron mostra de manera concisa l'estat del sistema i del procés de càrrega a través de LED situats en la unitat operativa.

 

Revisió de la instal·lació Elèctrica i servei 

La revisió de la teua llar consisteix en una visita a càrrec d'un professional que determinarà la idoneïtat de la teua instal·lació elèctrica per a carregar un vehicle. Pots sol·licitar-la directament en el teu Concessionari L'instal·lador t'assessorarà sobre les opcions de càrrega existents en el teu domicili, però també t'informarà sobre la millor solució de càrrega possible i els períodes i costos òptims. A més, l'instal·lador podrà considerar la integració de qualsevol sistema fotovoltaic existent. En cas que l'instal·lador recomane la realització d'ajustos en la instal·lació elèctrica de la teua casa, et prepararà una oferta personalitzada subjecta a un cost addicional.

 

 

Informa Nou Horta. Motor

Modificat el Dilluns, 05 Agost 2019 12:29