Tecnologia híbrida

Divendres, 20 Setembre 2019 12:08 Escrit per  Ford Publicat en Motor-VAL Vist 262 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Ford Mondeo Híbrid Elèctric Sportbreak té dos motors: un de combustible convencional i un altre elèctric alimentat per una bateria. El sistema canvia automàticament entre un motor i un altre o bé utilitza tots dos per a oferir la combinació perfecta de potència i eficiència. Per a augmentar més l'eficiència de tot el sistema, els frens regeneratius recuperen l'energia que normalment es perd amb els frens de fricció i la reciclen per a recarregar la bateria d'alta tensió.

 

Gaudeix els avantatges de la tecnologia Híbrida Elèctrica

El Ford Mondeo està disponible com un avançat vehicle híbrid elèctric (VEH): el primer fabricat per Ford a Europa. El Ford Mondeo Híbrid Elèctric, que combina els avantatges de la impulsió elèctrica i a gasolina, et permet gaudir una eficiència i refinament sorprenents a més de prestacions excepcionals i elevada autonomia. Els frens regeneratius, l'innovador indicador amb Brake Coach i altres sistemes enginyosos t'ajuden a traure el màxim partit de la potència i eficiència d'aquest cotxe.

 

Conduïsca de forma més intel·ligent

El SmartGauge de Ford amb EcoGuide utilitza el disseny intel·ligent i una interfície intuïtiva per a ajudar-te a conduir més eficientment. Una pantalla LCD d'alta resolució en el panell mostra informació de conducció en temps real, inclosos els nivells d'energia de combustible i bateria, i una animació en la pantalla et mostra quan estàs conduint de manera més eficient per a ajudar-te a maximitzar els teus estalvis.

 

Càrrega en moviment

Amb el sistema intel·ligent del nou Mondeo Híbrid Elèctric no tindràs necessitat de carregar el teu cotxe en la xarxa elèctrica. El frenat regeneratiu recupera l'energia malgastada quan s'usen els frens per a carregar de nou la bateria. A més, d'altra banda el motor de gasolina alimenta a un generador que envia energia de nou a la bateria. Això permet al seu Mondeo canviar a energia elèctrica quan es necessita per a maximitzar la seua eficiència.

 

Dissenyat per a reduir les emissions amb la finalitat d'estalviar combustible i diners

El disseny, la tecnologia intel·ligent i l'enginyeria de precisió maximitzen els beneficis d'un vehicle híbrid elèctric. La tecnologia híbrida sap quan és millor canviar de gasolina a energia elèctrica. El resultat és un rendiment suau i receptiu, una experiència de conducció emocionant i un consum de combustible combinat de només 4,2 l/100 km.

 

Rendiment i Eficiència

El nou Ford Mondeo compta amb motors potents i eficients, i amb una gamma de tecnologies intel·ligents. El resultat: un emocionant rendiment i un maneig precís. Tria entre una cadena cinemàtica híbrida, de gasolina avançada o dièsel, la qual cosa t'oferirà la potència que desitges i eficiència que necessites. De fet, la combinació de disseny tècnic avançat i intel·ligent fa que les emissions de CO2 siguen molt més baixes, independentment de la cadena cinemàtica que tries.

 

Recàrrega la bateria de forma intel·ligent

A diferència dels sistemes convencionals, la càrrega regenerativa intel·ligent només recarrega la bateria quan és estrictament necessari i, sempre que és possible, evita fer-ho quan estàs trepitjant l'accelerador. Així, t'ajuda a estalviar més combustible les emissions.

 

Consumeix menys combustible amb el sistema d'arrencada i parada automàtic del motor

En detenir-te en un semàfor o si estàs atrapat en un embós, aquesta tecnologia apaga automàticament el motor (encara que continua subministrant energia als elements bàsics, com les llums, l'aire condicionat, la ràdio i el sistema Ford SYNC. Quan estiga llest per a reprendre la marxa, només has de trepitjar l'embragatge i ficar primera de la manera habitual, o trepitjar l'accelerador en un automàtic, perquè el sistema torne a arrancar el motor. Aquest sistema és especialment eficaç en conduir per ciutat, on pot reduir el consum de combustible fins a un 10% (cicle urbà).

 

Assistent de pre-col·lisió amb detecció de vianants

Aquesta tecnologia explora la carretera per a detectar vehicles i vianants i t'adverteix de la seua presència. Utilitza una cambra i un radar per a controlar el que hi ha davant en la carretera. Quan detecta un vianant davant del cotxe i s'aveïna una possible col·lisió, el conductor rebrà una alerta sonora i visual. Si no reacciona, el sistema aplica els frens automàticament i es reduirà la velocitat.

Modificat el Divendres, 20 Setembre 2019 12:13