El torrentí Ángel Andrino es prepara per al ral·li La Nucia

Divendres, 25 Octubre 2019 10:56 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 151 vegades
Fotografía de Miguel Rodríguez Fotografía de Miguel Rodríguez

El pilot establert a Torrent, Ángel Andrino, correrà el pròxim dia 8 i 9 de novembre el ral·li La Nucia Costa Blanca 2019. Donat suport pel safareig Queen Xarol, el Gerent Cristian Beltrán Peña i el pilot Ángel Andrino han segellat el seu suport amb una encaixada en el matí del dimarts 22 d'octubre.

 

Després de la bona actuació en el ral·li Devesa de l'Exèrcit celebrat el passat 21 de setembre, Andrino i el seu copilot David Lara, afronten una final de temporada amb molta il·lusió. La participació en el ral·li de La Nucia és on realitzaran el seu debut en una prova de nivell nacional amb uns trams que tradicionalment són molt exigents tant per a pilots com per a les mecàniques, pel seu traçat i per la longitud dels trams que són veritablement complexos.

 

A l'espera de la publicació definitiva dels trams, la preparació que pilot i copilot estan realitzant per al final de temporada, és molt intensa, amb dies de test i ajustos tant en vehicle com en la manera de treballar de l'equip. A més, la setmana anterior al ral·li de La Nucia, prendran part en la quarta prova de la copa Kobe de Madrid, on Andrino i Lara, són segons en aquest moment. "Afrontem el final de temporada amb moltes ganes i amb molta força esperant completar una bona actuació en Millorada de Camp el pròxim 2 de novembre i que ens servisca de preparació per al cap de setmana següent i realitzar una bona actuació a La Nucia", declara el pilot. "Hem preparat el ral·li amb molta il·lusió i de manera variada i intensa. És un ral·li molt bonic que des de fa temps, ens venia de gust molt córrer, per les seues característiques, perquè pensem que s'adaptaran bé a la nostra manera de pilotar i competir".

 

Per a l'equip suposa un pas més en la progressió que aquesta temporada han anat mostrant i un nivell més d'exigència després de competir pels durs trams madrilenys de terra on han hagut d'esforçar-se per a anar millorant els resultats, com així ha anat succeint *rali a *rali.

 

El pilot de Torrent per a aquesta ocasió participarà en els comandaments d'una unitat de la copa Suzuki Swift de passades temporades de l'equip TTS competició, vehicle que pel seu bon xassís i per haver estat un vehicle de la copa ja ha demostrat àmpliament la seua competitivitat. "Pensem que aquest vehicle ens pot ajudar a completar una bona formació i ser competitius, a més, fem un passet més respecte al Toyota Aygo amb el qual estem aprenent molt", declara Andrino.

 

El de La Nucia és un ral·li de prestigi reconegut en el panorama nacional i torrentí. El pilot Andrino té dipositades les seues esperances per a realitzar un bon paper i així agrair el suport, tant a patrocinadors com a l'equip, i demostrar així el nivell de pilotatge que poden portar als comandaments d'un vehicle de ral·lis. "Volem donar el millor de nosaltres mateixos en aquest ral·li i agrair a patrocinadors familiars i amics tota l'ajuda que durant la temporada estem rebent, Alfonso d'Embotits i pernils Pinante, a Maypro, a Rotúlate i als patrocinadors locals Gns. Roig, pintors de La Nucia, i com no, als nostres patrocinadors principals i amics de centres Infinity que ens donen suport a aquest gran projecte.

 

Des d'aquí, convidar a tota els torrentins i a tota l'afició de la Comunitat Valenciana, que són molts, al fet que s'acosten a gaudir d'un bonic dia de carreres el pròxim 8 i 9 de novembre. Vos esperem!

 

Modificat el Divendres, 25 Octubre 2019 11:01