El Circuit Ricardo Tormo instal·la punts de recàrrega de vehicles elèctrics durant el Gran Premi

Dimarts, 12 Novembre 2019 14:02 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 252 vegades

El Circuit Ricardo Tormo ha instal·lat en el pàrquing principal del recinte, dos equips per a oferir punts de recàrrega als vehicles elèctrics durant el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, col·locats per OVANS, enginyeria especialitzada en mobilitat sostenible i amb el suport de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

 

La directora general del Ivace, Julia Company, el director general del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert, i Daniel Sánchez, soci director de OVANS, han estrenat la instal·lació, que s'activarà amb motiu del Gran Premi, i que quedarà de manera permanent en les instal·lacions de Xest.

 

Sánchez ha explicat que es tracta de “dos punts de recàrrega, amb dos connectors cadascun, que ofereixen una potència de 22 kW per presa, telegestionats i d'accés lliure i gratuït”. L'activació del servei es pot realitzar mitjançant una targeta o a través de l'app electromaps. Així mateix, OVANS ha realitzat una demostració del funcionament d'aquesta nova zona de recàrrega amb un vehicle elèctric.

 

Per a Company, l'objectiu principal de la conselleria d'Economia Sostenible en matèria energètica és la transició cap a un nou model energètic basat en les fonts d'energia renovables i l'eficiència energètica i, per a aconseguir-lo, “és fonamental el canvi en la mobilitat”.

 

En aquest sentit, ha subratllat que el Ivace compta amb un Pla d'Impuls de la Mobilitat Elèctrica, que contempla ajudes econòmiques “per a impulsar la incorporació del vehicle elèctric en la Comunitat Valenciana, així com per a la instal·lació de punts de recàrrega, ja que el desplegament de la infraestructura de recàrrega elèctrica és un aspecte fonamental per a aconseguir estendre l'ús dels vehicles elèctrics en el nostre territori”.

 

“El Circuit sempre tracta d'atendre i seguir l'evolució del sector del motor i amb aquest acord a més d'oferir un nou servei als nostres afeccionats ens alineem amb la tendència dels esports de motor i de l'aposta per la mobilitat sostenible”, ha apuntat el director general del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert.

 

Finalment Daniel Sánchez, per part de OVANS, ha agraït al Circuit Ricardo Tormo el “haver comptat amb la tecnologia de la nostra empresa per a dotar a aquesta instal·lació esportiva tan emblemàtica d'infraestructures per a vehicles elèctrics”.

 

 

Informa Nou Horta. Motor

 

Modificat el Dimarts, 12 Novembre 2019 14:05

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.