Ford Vedat Mediterráneo incorpora un procés de desinfecció amb ozó per a tots els vehicles que passen pels seus tallers

Divendres, 17 abril 2020 12:11 Escrit per  Ford Vedat Mediterráneo Publicat en Motor-VAL Vist 67 vegades

Ford Vedat Mediterráneo ha decidit incorporar en els seus tallers ara oberts de guàrdia a causa de la situació de crisi sanitària actual, un procés d'higienització i desinfecció tant en el moment d'entrada del vehicle a les instal·lacions, com abans del lliurament al client. Es tracta d'una desinfecció tant de l'exterior del vehicle: manetes de les portes, pilars de les portes, porta del maleter, tapa de combustible, vàlvules de les rodes... com del seu interior: volant, canvi de marxes, tots els elements del quadre de comandament... Acabant amb un tractament especial d'ozó per a l'habitacle del vehicle.

 

El tractament d'ozó que culmina tot aquest procés de neteja es tracta d'un mètode segur, ecològic i professional que consistix en la transformació de l'oxigen de l'aire en ozó. Aquest mètode elimina bacteris i virus, a més de fongs, floridura, àcars de la pols, olors desagradables i persistents... Amb això, Ford Vedat Mediterráneo vol garantir la seguretat dels seus clients, així com dels seus empleats, extremant les mesures d'higiene amb la implementació d'aquest protocol específic de neteja.

 

Ford Vedat Mediterráneo a causa de l'estat d'alarma en el qual ens trobem, compta ara amb dos dels seus centres oberts de guàrdia en un horari de matins de 9.00 a 13.00: les seues instal·lacions de Catarroja (València) i de Castelló per a cobrir els serveis mínims que garantisquen el trasllat de persones i mercaderies.

 

Vedat Mediterráneo és una empresa consolidada en el sector de l'automoció amb més de 30 anys d'experiència en aquest àmbit, que oferix una gran garantia de confiança al client. Aquesta xarxa de concessionaris de Ford compta amb seus a Catarroja, Torrent, Almussafes i Sagunt en província de València i Castelló i Vila-real en província de Castelló. Totes les seues sucursals són un referent pels seus tallers homologats per totes les companyies d'assegurances que garantixen la qualitat de les seues reparacions.

Modificat el Divendres, 17 abril 2020 12:16

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.