L'Hospital Veterinari València Sud és referència en cirurgia maxil·lofacial

Dimarts, 05 Febrer 2019 10:22 Escrit per  Publicat en Veterinària Vist 213 vegades

El sector veterinari està evolucionant per a oferir serveis integrals del més alt nivell i cada vegada són més els companys que cerquen el suport dels especialistes per a realitzar un bon treball en equip. 

 

En aquest sentit, l'Hospital Veterinari València Sud destaca per ser un dels pocs centres que ofereixen un servei de referència en odontologia i cirurgia maxil·lofacial, a temps complet, tots els dies de l'any.

 

 

Servei únic i tecnologia avançada

Els especialistes en Diagnòstic per imatge, Medicina interna i Vigilància intensiva de l'Hospital València Sud són una garantia per a oferir un servei únic, ja que el centre compta amb equipament veterinari avançat com les unitats de cirurgia làser de CO2 i díode, cirurgia mínimament invasiva, diagnòstic mitjançant TAC, ressonància magnètica, equips de radiofreqüència o bisturí harmònic, així com un quiròfan independent de cirurgia maxil·lofacial.

 

D'altra banda, València Sud és l'únic centre que, en col·laboració amb l'Institut Veterinari i-vet, ofereix estades específiques en diferents especialitats i complets programes de formació, a més d'apostar per la divulgació veterinària. En aquesta línia, destaca el llibre recentment editat sota la direcció de José Rodríguez Gómez: Cirurgia del cap i coll.

 

L'hospital ofereix atenció 24 hores, la qual cosa comporta un servei de diagnòstic i cirurgia en temps rècord.

 

 

Informa Nou Horta. Veterinaria

Modificat el Dimarts, 05 Febrer 2019 10:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.