Les mascotes com a regal nadalenc

Divendres, 13 Desembre 2019 11:07 Escrit per  Carlos Rubini Publicat en Veterinària Vist 155 vegades

Arriba el Nadal i amb ella entre els múltiples regals que fa la nostra societat es troben les mascotes de tota mena, la majoria gats, gossos i rosegadors. Alguns adquirits en botigues especialitzades o criadors, uns altres entre particulars, costum esta última acrescuda per la proliferació de les xarxes socials.

 

Però poca gent es recorda dels molts animals sense amo que es troben en refugis, gosseres i cases d'acolliment, animals que sens dubte són els que més necessiten ser adoptats o adquirits.

 

La meua anomenada a tot el que llija este anunci per a reconsiderar en el cas que regal o adquisició d'un animal es recorden d'estos pobres individus.

 

I considerar també que regalar una animal és responsabilitat compartida, en el cas que l'adquirent siga un menor lloc que, responsabilitzar a un menor d'això és, valga la redundància, una irresponsabilitat.

 

Si s'adquirix un animal d'edat primerenca, és a dir, cadell de menys de tres mesos és molt important la prevenció pel que la primera visita al veterinari és inqüestionable, desparasitació interna i externa i primovacunació són de vital importància, malalties víriques com el borm o la parvovirosi són d'un pronostique dolent i si no es realitza en els temps adequats la vida de l'animal corre molt perill.

 

Últimament hi ha una tendència a fiar-se de mitjans no segurs i pensar per exemple que la primovacunació d'un cadell comença al cap de tres mesos és una cosa totalment errònia. Al cap de tres mesos un cadell ha d'estar quasi al final del seu primovacunació no estant lliure de perill fins a dies després de rebre l'última d'estes vacunes. El veterinari l'informarà de tot això.

 

En el Centre Veterinari CPG disposem de programes de vacunació i desparasitació assequibles que es poden pagar de manera còmoda incloent per descomptat la identificació obligatòria i registre en l'entitat oficial.

 

El nostre centre ha fet un esforç per a traslladar-se a una nova ubicació en un local més ampli —180 m—, còmode i amb noves tecnologies, tot amb la finalitat de cuidar la salut de la seua mascota.

 

Carlos Rubini. Col. 1021.

Centro Veterinario CPG

Avda. Ramón y Cajal, 40 b

Torrent.

Teléfonos: 96 019 27 48

655 07 08 53

Modificat el Divendres, 13 Desembre 2019 11:09

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.