Cs aplaudeix que la Diputació pose en marxa algunes de les seues propostes

Dijous, 09 abril 2020 13:50 Escrit per  Ciudadanos Publicat en València Vist 199 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Rocío Gil Rocío Gil

Ciutadans (Cs) ha aplaudit que “la Diputació de València pose en marxa algunes de les seues propostes”. Així ho ha destacat la portaveu Rocío Gil després de la junta de portaveus.

 

La diputada ha explicat que “tal com va demanar Cs es realitzarà un ple telemàtic, que serà la setmana que ve”. “Sempre hem defensat que és necessari que el ple es reunisca per a avançar en la gestió de la crisi de la COVID-19”, ha indicat.

 

De la mateixa manera, ha concretat, “se'ns ha informat que es modificarà el pressupost perquè els romanents nodrisquen al fons extraordinari i així ajudar més als municipis”. “Aquesta és una iniciativa que Cs ja va demanar en un paquet de mesures el 23 de març”, ha recordat.

 

En la mateixa línia, ha assenyalat, “el govern ha tingut en compte la nostra petició per as garantisca la connexió wifi en tots els municipis perquè, segons ens ha explicat el president, s'està treballant en això”.

 

Per això, ha assegurat Gil, “volem agrair que se'ns haja escoltat i se'ns haja tingut en compte perquè el nostre objectiu no és un altre que aportar i sumar per a eixir junts d'aquesta crisi”.

 

En aquest sentit, ha sol·licitat que “s'estudien també les propostes que Cs ha posat hui sobre la taula”. D'una banda, ha especificat, “hem demanat que es convoque el Patronat de Turisme per a poder anticipar-nos a la temporada turística, que enguany serà excepcional; és vital que ajudem a un sector que és clau en la nostra economia”. Per una altra, ha subratllat, “sol·licitem que la Diputació es proveïsca de tests ràpids per als municipis valencians; l'OMS adverteix que aquesta és la manera de previndre el contagi i hem d'assegurar que no falten”.

 

Informa Nou Horta. CS Valencia

Modificat el Dijous, 09 abril 2020 13:51