El Gremi de Forners i Pastissers de València celebra el Dia Mundial del Pà reivindicant l'artesanal

Dijous, 15 Octubre 2020 15:14 Escrit per  Publicat en València Vist 33 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Gremi de Forners i Pastissers de València celebra demà divendres, 16 d'octubre, el Dia Mundial del Pà, una data simbòlica que els forners de la ciutat volen aprofitar per a continuar conscienciant als consumidors sobre l'alta qualitat dels seus productes, elaborats de manera artesanal.

 

A través de la campanya "El pà de sempre, en el meu forn de barri" el gremi pretén valorar la qualitat del pà de tota la vida, aqueix que, tal com ha assenyalat el seu president, Juanjo Rausell, "elaborem cada dia amb ingredients naturals i que marca la diferència respecte al pa industrial".

 

D'aquesta manera, els forners se sumen a la celebració d'aquest dia especial enaltint valors com la proximitat, la confiança i la fidelitat entre forner i client, vincle que persisteix en els comerços de barri de tota la vida.

 

Amb la finalitat d'aconseguir que el missatge cale en gran part de la societat valenciana, des del gremi s'han preparat diferents peces gràfiques i audiovisuals (http://bit.ly/vídeogremio).

 

La campanya pot veure's en 18 línies d'autobús de l'EMT, a través de la projecció en els seus monitors d'un vídeo, així com amb la col·locació de vinils interiors.

 

Així mateix, en els punts de venda s'han col·locat cartells animant als clients a comprar el pà en el seu forn de barri. I és que, tal com compten els mateixos forners en la campanya, "cada matí, fem el pà de manera artesanal al gust dels nostres clients de tota la vida".

Modificat el Dijous, 15 Octubre 2020 16:54