Falles virtuals a març: així se celebrarà la festivitat a València este 2021

Dimecres, 17 Febrer 2021 17:06 Escrit per  Diana Gimeno Publicat en València Vist 138 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Junta Central Fallera ha anunciat que les Falles 2021 se celebraran de forma virtual a causa de les circumstàncies sanitàries actuals, creant així, un programa d'activitats concret on s'inclourà la tradicional Crida o Cremà.

 

D'esta manera, al març tindrà lloc la celebració de les Falles Virtuals, un any després de la data en la qual la festivitat va quedar cancel·lada per complet. Aquesta decisió s'ha pres després de reunir-se els col·lectius fallers per tal de buscar una solució a la delicada situació per la qual es troben moltes comissions falleres.

 

En paraules del president de la Junta Central Fallera de València, Carlos Galiana: “Tot el món voldrà estar present. Tot el que farem serà online. Per exemple, que en cada balcó o portal es penge un element que ens identifique, com la brusa o el polar per a demostrar que ací viu un faller. És fer-nos notar. És, d’alguna forma, sistematitzar el que va generar la iniciativa popular fa un any, quasi en un vist i no vist, amb ofrenes a casa, falles plantades retallables o música des del balcó”.

 

Per la seua part, la tradicional missa de Sant Josep sí que es podrà realitzar presencialment, complint les restriccions d'aforament actuals. Tanmateix, demà es coneixerà en més detall com es podrà celebrar la missa després de la reunió del president amb l'arquebisbat.

 

Este 2021 ve marcat pel digital, així que tractarem de disfrutar de la nostra festa al màxim.

 

Modificat el Dimecres, 17 Febrer 2021 17:28