100 empreses mostraran a Francia la innovació amb segell espanyol

Dimarts, 16 Gener 2018 11:13 Escrit per  Publicat en València Vist 227 vegades
Ediciones anteriores Ediciones anteriores

La fira ‘Hola España’ de París ha aconseguit consolidar-se com una vertadera eina de difusió del segell espanyol en el mercat francés. Prova d'açò és la celebració, el pròxim mes de maig, de la seua tercera edició, que amplia els seus eixos de treball, en abastar, no solament el sector immobiliari com en les edicions anteriors, sinó també la cultura, la gastronomia i el turisme. De fet, l'actual edició estarà protagonitzada pel concepte ‘Made in[novació] espanyola’, amb la finalitat de donar cabuda a totes aquelles empreses espanyoles que són referents per fomentar la innovació en els seus respectius sectors.

D'aquesta manera, ‘Hola España’ s'ha convertit en una cita ineludible per a tota aquella empresa espanyola dels àmbits immobiliari, cultural, gastronòmic i turístic i que vulga estendre's en sòl francés. L'esdeveniment tindrà lloc durant els dies 25, 26 i 27 de maig, en el recinte firal Port de Versailles de París.

I és que, segons les dades del ICEX (Espanya Exportació en Inversions), França és la segona potència europea i la primera destinació europea per als inversors estrangers i el segon comprat d'Europa per la seua població. Es tracta del primer soci econòmic d'Espanya, sumant el 15,7 % de les seues exportacions al mercat francés. Sent Espanya, a més, la destinació turística internacional preferit dels francesos (11,37 milions visitants en 2016).

Així mateix, per al IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), França és el segon mercat internacional per a les empreses de la Comunitat Valenciana, ja que concentra més del 11% del total exportat. És la desena potència econòmica mundial i el segon major mercat de la Unió Europea en població, amb prop de 67 milions d'habitants.

La fira, que se celebra a París, està impulsada per la consultora franc-espanyola AVANT, amb seu a València i París i per l'empresa Expo 21, especialista en el muntatge de stands a mesures en fires.

‘Hola España’ compta amb la col·laboració de la Càmera Oficial de Comerç d'Espanya a París. Així mateix, compta amb el suport de la Cambra de comerç de València.

L'objectiu d'aquesta fira és posicionar-se com la llançadora comercial més eficaç per a les empreses espanyoles que vulguen expandir-se a França, afavorint-les i ajudant-les a desenvolupar col·laboracions i negocis amb les empreses franceses. Per açò, es tracta de la millor plataforma comercial per a establir contactes i relacions amb les empreses franceses dels seus respectius sectors. ‘Hola España’ és el ‘altaveu’ a França de la riquesa cultural i turística que ofereix Espanya.

En aquest sentit, és una excel·lent oportunitat d'introduir una activitat comercial en el mercat francés, establint contactes i relacions amb empreses de cada sector. La fira disposarà d'animació comercial a través de tallers i degustacions de productes espanyols. També s'impartiran conferències i xarrades sectorials.

Tota aquella empresa que desitge acreditar-se per a l'esdeveniment pot fer-ho en: https://holaespana.net/visitar/ . Així mateix, la informació completa de la fira es troba disponible en https://holaespana.net/ .

 

Informa Nou Horta. 

Modificat el Dimarts, 16 Gener 2018 11:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.