Descobreix quin és el millor Màster de València

Dilluns, 10 Juny 2019 11:36 Escrit per  Publicat en València Vist 44 vegades

Obtenir un Màster a València requereix una inversió significativa de temps, energia i diners, però té el seu recompensa. I és que hui dia, la formació d'alt nivell acadèmic s'ha convertit en la plataforma ideal per a trobar l'èxit professional i laboralment a Espanya. 

 

No obstant això, abans d'inscriure's, els alumnes solen preguntar-se quin és el Màster núm. 1 a València? Perquè molts empresaris, professors i alumnes concorden que el millor Màster València és el de la Cambra de Comerç de València.

 

Es tracta d'un Màster en Administració d'Empreses (MBA Executive) basat en l'estudi i anàlisi de casos empresarials reals. D'aquesta forma, apliquen a la perfecció el seu lema: “ensenyem la millor teoria: la pràctica”.

 

 

Què ofereix l'est Màster de València que no puga oferir un altre?

Tot es basa en la pràctica. Els empresaris, emprenedors i directius d'una companyia s'enfronten a una presa de decisions diàries, per això és imprescindible que adquirisquen competències i tècniques que els permeten orientar a la seua empresa cap al camí de l'èxit.  

 

Aquest Màster de València s'ocupa de les diferents àrees dins d'una gran empresa: finances, recursos humans, Màrqueting, operacions i competència. Però, tot això, en el marc d'una economia nacional, europea i global, que també serà objecte d'estudi.

 

 

Professors de primer nivell

A més, el Màster de la Cambra de Comerç de València compta amb els docents més qualificats en la matèria, entre els quals destaca Isabel Aguilera (Professora de l'Àrea de Recursos Humans i Lideratge), José María Gay de Liébana (Professor de l'Àrea d'Anàlisi Econòmica), Pedro J. Ramírez (Professor de l'Àrea d'Empresa i Comunicació), Mario Weitz (Professor de l'Àrea d'Entorn Econòmic), entre altres. D'aquesta forma, la formació de primer nivell està garantida, igual que l'èxit empresarial.

 

Aquest claustre de professors té una elevada quantitat d'hores lectives acumulades de gestió empresarial, formació en Escoles de Negocis de prestigi, nacionals i internacionals, i llocs directius en empreses espanyoles o multinacionals.

 

 

Per què triar el Màster de la Cambra de Comerç de València?

Hi ha moltes raons per les quals triar el Màster de la Cambra de Comerç de València. La primera és que després del Ministeri d'Educació, les Cambres de Comerç són les institucions formatives més coneguda del país i d'Europa. 

 

 A més, la fama internacional que caracteritza a les Cambres li ha permès integrar la xarxa Eurochambres, que aglutina les Cambres de Comerç de 45 països d'Europa.

 

 Programes acadèmics del Màster de València

Els programes acadèmics que destaquen en el Màster de València són: Direcció de Màrqueting i Comercial, Entorn Econòmic, Direcció Financera, Direcció de Recursos Humans,Operació i Producció i Estratègia i Competència.

 

L'activitat acadèmica del Màster en Administració d'Empreses es duu a terme en Escola de Negocis Lluís Vives de la Cambra de València, i els horaris de classes són divendres i dissabtes de 5 pm a 10 pm i de 9 am a 2 **pm respectivament. El Màster començarà a l'octubre de 2019 i finalitzarà al juliol de 2020.

 

Requisits per a inscriure's en el Màster de València

Els interessats a realitzar un Màster MBA en la Cambra de Comerç de València necessiten presentar una fotocòpia del títol de llicenciat, diplomat o graduat, o les certificacions acadèmiques corresponents.

 

A més, han de tenir experiència de tres anys mínims en el càrrec de directiu o gerent d'empresa, comprovada a través d'una carta signada pel responsable del departament de Recursos Humans d'aquesta.

 

Igualment, de presentar la documentació administrativa o fiscal on es demostre la seua condició d'empresari amb empleats al seu càrrec i provar la condició d'emprenedor, dins de la circumscripció de la Cambra.

 

Addicionalment, s'ha de presentar una fotocòpia del DNI, dos fotografies tipus carnet i realitzar una entrevista via telefònica per a valorar el nivell acadèmic dels candidats.

 

 Una raó per a evolucionar a nivell empresarial

Estudiar un Màster a València “és una raó poderosa per a les empreses”, si tenim en compte que la formació dels treballadors representa un avantatge competitiu per a aquestes. Conèixer i saber implementar les tècniques de gestió més eficaces i innovadores, aporta valor afegit, permetent incrementar la productivitat i rendibilitat, tant dels xicotets negocis com d'empreses amb major grandària. 

 

Per tant, la formació que s'adquireix en el Màster de València com el de la Cambra de Comerç, proporciona motivació als professionals de qualsevol sector i és la clau per al desenvolupament del talent, amb la finalitat d'aconseguir el màxim nivell quant a realització professional.

 

Modificat el Dilluns, 10 Juny 2019 11:43

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.