Els mitjans associats celebren una jornada de treball en el Cubo de la Marina

Divendres, 26 Juliol 2019 12:23 Escrit per  Publicat en València Vist 97 vegades

L'Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) va celebrar una reunió de treball dels mitjans associats divendres passat, 19 de juliol, en el Poal de la Marina de València Turisme.

 

Fruit de l'acord de l'associació amb el patronat de turisme provincial es va disposar d'aquest espai de treball on poder reunir associats i desenvolupar aquesta jornada.

 

Els mitjans associats  AMDComVal han tancat el primer semestre de 2019 amb 17,5 milions de pàgines vistes i 6,7 milions d'usuaris únics, un potencial que demostra la implantació d'aquests mitjans, la fidelitat dels seus lectors i la seua capacitat per a aconseguir tots els racons de la comunitat autònoma.

 

Nou capçaleres de tota la Comunitat van participar en aquesta reunió en la qual es va fer un balanç del creixement en associats dels últims mesos, fins a aconseguir les 24 empreses editorials, amb més de 30 capçaleres en el mercat.

 

A més, es va treballar sobre els acords amb l'Associació Espanyola d'Empreses de Publicacions Periòdiques (AEEPP) i les possibilitats d'organitzar accions conjuntes amb empreses com Google o Facebook, eines de transparència i accés a informació sobre campanyes de publicitat estatals.

 

Així, una de les línies de treball a partir de setembre seran desdejunis amb centrals de mitjans per a presentar l'associació i les capçaleres que la componen.

 

Finalment es va començar a donar forma a la tercera edició de les Jornades de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana, que se celebraran la pròxima tardor. Des de AMDComVal s'ha traçat com a objectiu portar a grans experts i empreses en diferents temàtiques que formen part del dia a dia dels mitjans digitals, siga com siga la seua grandària, i que siga una de les grans cites de l'any.

 

 

Informa Nou Horta. Valencia

Modificat el Divendres, 26 Juliol 2019 12:55

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.