Les Falleres Majors de València visiten la Diputació

Dilluns, 25 Novembre 2019 12:34 Escrit per  Publicat en València Vist 79 vegades

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha rebut aquest divendres a les Falleres Majors de 2020, Consuelo Llobell i Carla García, que després de ser obsequiades amb uns detalls d'artesania local per part del màxim responsable de la corporació provincial, han recorregut al costat de Gaspar diferents estades dels palaus de la Batlia i els Scala, seu central de la Diputació.

 

Consuelo i Carla han descobert alguns dels espais més emblemàtics de la seu de la Diputació en Plaza Manises, com el Saló de Plens, el Saló del Respecte, convertit en una sala d'exposicions que aquest mateix divendres ha inaugurat la mostra '40 anys de Democràcia local', i l'Escala Imperial. El president, Toni Gaspar, ha relatat a les Falleres Majors de València parteix de la història de la Diputació i s'ha detingut en algunes de les peces patrimonials més significatives, com la Cadira d'Or ocupada per Alfons XIII en l'obertura de l'Exposició Regional de 1909, i que s'usa en les exaltacions que organitza Junta Central Fallera.

 

Durant la seua visita, Consuelo Llobell i Carla García han coincidit amb el que fora alcalde de València entre 1979 i 1988, Ricard Pérez Casado, i el primer president de la Diputació en Democràcia, Manuel Girona, que han participat en l'acte inaugural de l'exposició commemorativa dels 40 anys d'ajuntaments democràtics.

Modificat el Dilluns, 25 Novembre 2019 12:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.