InicioUncategorized30 tallers de temps lliure ampliaran l’oferta d’activitats per a joves a...

30 tallers de temps lliure ampliaran l’oferta d’activitats per a joves a Manises

Un total de 30 tallers de temps lliure ampliaran l’oferta d’activitats per a joves que ofereix l’Ajuntament de Manises a través de la seua regidoria de Joventut a partir del mes d’octubre, durant el primer trimestre de l’any escolar i amb periodicitat setmanal. 

L’oferta inclou temàtiques molt variades com per exemple de cuina bàsica, manualitats, tallers per saber cóm ser un youtuber o un blogger, editar vídeos, fer eixides de fotografia, fotografia creativa amb el mòbil, retoc fotogràfic, iniciació al disseny digital, un taller de guió cinematogràfic i de curtmetratges.

Però l’oferta és molt més amplia amb tallers d’animació per ordinador, de televisió, sobre l’èxit en una entrevista de treball, vídeo currículum, de risa, per aprendre la igualtat de gènere amb música o les noves masculinitats. 30 tallers que es complementen amb altres per saber com respirar correctament, autoestima, dansa urbana, eurogames (jocs de taula), iniciació a la guitarra d’acompanyament i graffitis.

Aquesta amplia oferta està adreçada especialment a la població adolescent i es desenvoluparà al centre Manises Jove i al centre sociocultural Simetes durant octubre, novembre i desembre.

Les activitats tenen un cost d’inscripció de 5 € (no es paga mensualitat), amb la qual una mateixa persona pot participar en 3 activitats com a màxim. Els interessats poden rebre més informació sobre els horaris i els contingut a Manises Jove en el carrer Francisco Valldecabres, 1, on podran omplir també les inscripcions.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Manises, Altea Royo, ha destacat la gran oferta en la qual han treballat durant els últims mesos per a poder oferir als joves una alternativa d’oci i formació que de veritat els puga servir en algun aspecte del seu futur, ja que en alguns casos a part de ser un hobbie o un interes concret, pot ser l’inici d’una orientació laboral.

 

Informa Nou Horta. Manises

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments