InicioUncategorizedAlboraia abona les primeres 39 sol·licituds de les Ajudes Parèntesis

Alboraia abona les primeres 39 sol·licituds de les Ajudes Parèntesis

L’Ajuntament d’Alboraia ja ha fet efectiu el pagament de les primeres 39 sol·licituds de les empreses i comerços del municipi que han sol·licitat les Ajudes Parèntesis que s’emmarquen dins del Pla Resistir que va impulsar la Generalitat Valenciana. Aquesta iniciativa té com a objectiu el suport i el reforç del teixit comercial i empresarial de la localitat per part de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Consum que encapçala Sebastián Torres en resposta a la crisi financera que ha provocat la pandèmia COVID-19.

 

Concretament, en aquest primer abonament l’Ajuntament ha desemborsat 93.800 euros dels 851.116 euros que li corresponen d’aquesta iniciativa. D’aquesta quantitat, el consistori aporta el 15% de la inversió total, 127.667,40 euros, dels 228.000 euros aproximats que contemplen els Pressupostos Municipals recentment aprovats per a ajudes al comerç local i que suposa un destacat increment respecte a l’exercici anterior. La Generalitat Valenciana es fa càrrec del 62,5% del total i la Diputació de València, del 22,5% restant.

 

El pla consta de dues fases: la primera correspon a les activitats subvencionables decretades per la Conselleria i una segona fase en la qual l’ajuntament afig altres activitats subvencionables, no incloses en l’anterior relació. Amb això s’intenta abastar la pràctica totalitat d’activitats del municipi.

 

De moment, s’han rebut 162 sol·licituds que s’aniran abonant en les pròximes setmanes. L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, reitera la importància que les empreses locals sol·liciten aquestes ajuda i recorda que l’Agència de Desenvolupament Local (96 186 93 50) pot resoldre qualsevol dubte del tràmit o els requisits, «perquè se’ls ajudarà en tot el possible a esmenar i se’ls guardarà l’ajuda si és necessari esperar». Ha destacat que es tracta «d’una prioritat de la nostra administració pública que els comerciants i autònoms tan castigats pel coronavirus compten amb el nostre suport i els diners que els correspon d’aquesta iniciativa».

 

En aquesta línia, Chavarría recorda que el consistori va posar en marxa després del confinament la campanya Alboraia eres tu per a promoure el consum en les empreses del municipi, entre altres actuacions de promoció, a més de les ajudes directes a l’hostaleria i comerços.

 

El tràmit, la informació i les instruccions del qual es poden consultar en el lloc web oficial de l’Ajuntament d’Alboraia (alboraya.es/es/report/ayudas-parentesis), s’ha de realitzar des de la seu electrònica (sede.alboraya.es) fins al pròxim 5 de maig.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments