InicioUncategorizedAniversari d'una veïna centenària a Manises

Aniversari d’una veïna centenària a Manises

Aquesta setmana ha sigut l’aniversari de Francisca Ortega Abellán, Paquita per als seus amics i familiars, una data remarcada en la seua vida ja que aquesta dona ha arribat en bones facultats als 100 anys d’edat. 

La Regidoria de Progrés Social de l’Ajuntament de Manises va voler felicitar a Paquita, que actualment viu en la residència de la tercera edat situada al carrer Bunyol de Manises. Per eixe motiu, el regidor Carles López i Reyes va estar convidat a la festa d’aniversari on celebraven l’aniversari d’aquesta entranyable dona.

Els treballadors i les treballadores del centre van preparar una festa d’aniversari amb berenar i tarta perquè Paquita i els seus companys de residència pugueren gaudir d’una data tan especial com aquesta. Van homenatjar-la amb un emocionant vídeo sobre la seua vida. A més, el Grup maniser de Danses Repicó va completar la vetlada amb una actuació per a tots els presents. 

Paquita va nàixer el dia 7 de març de 1916 a la ciutat de Manises, va ser una dona avançada a la seua època i lluitadora  ja que va superar una Guerra Civil, uns anys durs de postguerra i la riuada de l’any 1957. A Manises va exercir diferents oficis i posteriorment va emigrar a França on ha passat part de la seua vida i on  resideix actualment la seua única filla. Va tindre dos grans amors al llarg de la seua vida Antonio, fidel company i la seua filla Conchín.

 

Informa Nou Horta. Manises

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments