InicioUncategorizedEscola d'Acolliment a Manises

Escola d’Acolliment a Manises

Des de la Regidoria d’Afers Socials de l’Ajuntament de Manises i més concretament des de l’Agència AMICS, es va impartir la formació corresponent a l’Escola d’Acolliment dirigida al col·lectiu de persones migrants.

L’Escola d’Acolliment és un Programa Voluntari de Comprensió de la Societat Valenciana que garantix als nous ciutadans el coneixement dels valors i regles de convivència democràtica, els drets i deures, l’estructura política i els idiomes oficials de la Comunitat Valenciana.

S’imparteixen quatre àrees temàtiques que es corresponen amb: Valencià/Castellà, Geografia/Historia, Legislació i Informació pràctica.

La durada del programa ha sigut de 40 hores lectives i s’ha impartit pel personal adscrit a l’Agència des del 26 de setembre al 7 d’octubre amb quatre hores diàries de classe.

Després de la superació del curs els diplomes seran emesos per la Direcció General d’Inclusió Social i servirà els assistents per reforçar les seues sol·licituds d’arrelament social la finalitat de la qual és aconseguir la seua regularització. 

El regidor responsable de l’àrea, Carles López, ha destacat «la gran tasca d’aquesta Escola d’Acolliment per a les persones migrants ja que els ajuda a obtindre l’informe d’arrelament social i d’aquesta forma poden integrar-se en la comunitat».

 

Informa Nou Horta. Manises

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments