InicioUncategorizedIncorporació dels primers treballadors al pla d'ocupació de Manises

Incorporació dels primers treballadors al pla d’ocupació de Manises

Els regidors d’Ocupació i Esports, Rafael Mercader i Adrián Rodríguez han rebut als sis primers treballadors del pla d’ocupació conjunta de les administracions púbiques valencianes. 

Aquests sis veïns de Manises han accedit al lloc d’operaris d’instal·lacions esportives. La selecció s’ha realitzat després d’una baremació social elaborada per tècnics del SERVEF. En aquest cas, seran tres persones parades de llarga durada majors de 40 anys, i tres joves de menys de 25 anys. La intenció d’aquest pla d’ocupació és beneficiar a les dues franges d’edat més perjudicades per la xacra de l’atur. 

Està previst cobrir 19 llocs més com a conserges d’edificis públics, auxiliars administratius, tècnics de manteniment, lampista, obrers i peons. La llista de seleccionats es publicarà durant el mes de setembre.

El regidor d’Ocupació i Empresa, Rafael Mercader, assegura que: “aquestes contractacions ajudaran a mantenir i millorar les instal·lacions esportives del municipi i al mateix temps facilitaran la incorporació al mercat laboral a persones que realment ho necessiten”.

Segons paraules d’Adrián Rodríguez, regidor d’Esports: “és imprescindible comptar amb aquests sis veïns per poder gaudir d’unes instal·lacions condicionades correctament en el nostre municipi i estem segurs que faran una gran labor”. 

 

Informa Nou Horta. Manises

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments