InicioUncategorizedL'Ajuntament de Manises i l'Associació Cultural Gitana de Manises “El Arca” signen...

L’Ajuntament de Manises i l’Associació Cultural Gitana de Manises “El Arca” signen un conveni de col·laboració

L’Ajuntament de Manises i l’Associació Cultural Gitana de Manises “El Arca” han signat recentment un conveni de col·laboració per a desenvolupar un programa d’orientació, intervenció i integració social dirigida a la població gitana del municipi amb la col·laboració i coordinació dels Departaments de Serveis Socials i Joventut del Consistori.

L’Associació de Manises “El Arca” té entre els seues objectius la prevenció de la violència dins de la població gitana, així com un desenvolupament integral en tots els àmbits, i la integració social de joves en risc, famílies desestructurades i persones majors en risc.

El Programa d’Integració social comptarà amb un curs d’alfabetització per a dones joves que començarà al mes de setembre amb 3 hores setmanals, activitats extraescolars per a xiquets de primària d’entre 6 a 16 anys, un taller de guitarra i percussió i un altre taller d’introducció a l’ús de l’ordinador.

La Regidoria de Serveis Socials també s’ha compromés a través d’aquest conveni a aportar durant l’any 2016 una dotació econòmica que es destinarà, entres altres coses, al pagament del lloguer del local d’aquesta associació i a les diferents activitats que es realitzaran.

El regidor de l’àrea, Carles López i Reyes, ha explicat que la principal diferència amb el conveni anterior ha sigut el de «donar prioritat a l’alfabetització i als àmbits relacionats amb cultura i educació, i no tant a l’oci, que encara que és important també, no és l’objectiu prioritari». El regidor també ha volgut destacar el bon enteniment existent entre el president de l’associació i l’Ajuntament de Manises.

 

Informa Nou Horta. Manises

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments