InicioUncategorizedL'Ajuntament de Manises inaugura el taller d'Ocupació ECO-Manises 

L’Ajuntament de Manises inaugura el taller d’Ocupació ECO-Manises 

Dijous a les 13 hores va tenir lloc la inauguració del Taller d’Ocupació ECO-Manises, un programa mixt d’ocupació i formació amb subvenció del SERVEF i de la Unió Europea i una important aposta de l’Ajuntament de Manises tant econòmica com en personal, mitjans i recursos.

L’alcalde de Manises, Jesús Borrás, juntament amb el regidor d’Ocupació, Rafael Mercader van estar presents en l’acte d’inauguració en representació de l’Ajuntament de Manises. També van assistir la Directora General d’Ocupació i Formació del SERVEF, Rocío Briones, i la Tècnica d’Enllaç del SERVEF, Amparo Aleis.

L’objecte fonamental d’aquest projecte és la realització d’una sèrie de treballs encaminats a millorar l’entorn atenent a criteris de respecte pel medi ambient, gestió de l’aigua i eficiència energètica.

Aquest curs que ha començat l’1 d’octubre, finalitzarà dins de nou mesos. Els alumnes estaran dividits en grups de tres especialitats (operacions auxiliars de muntatge d’instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis; instal·lacions i manteniment de jardins i zones verdes; paviment i obra de paleta en urbanització) amb 8 alumnes per grup de manera que un total de 24 persones tenen accés a aquest Taller. 

 

Informa Nou Horta. Manises

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments