InicioUncategorizedLa gestió de l'antic govern municipal obliga l'Ajuntament de Manises a pagar...

La gestió de l’antic govern municipal obliga l’Ajuntament de Manises a pagar una indemnització

Per sentència dictada pel Jutjat del contenciós – adiministratiu nº 1, es condemna a l’Ajuntament de Manises al pagament de 591.643 € a la mercantil gestora de l’aparcament subterrani de la plaça del carrer Sant Cayetano, en concepte de compensació de les pèrdues que la mercantil addueix haver patit en els primers anys de gestió de l’aparcament municipal. L’Ajuntament, que ha recorregut aquesta sentència s’ha vist obligat a pressupostar aquest import per a fer front a una possible fallada en contra.

Aquest aparcament ha estat, i està, envoltat de polèmica des del seu inici. L’empresa a la qual es va concedir la construcció i explotació del pàrquing per quaranta anys, va abandonar la concessió amb prou faenes transcorreguts tres anys des de la seua obertura, al·legant no haver-se complit les expectatives de negoci que se li havien assegurat des de l’Ajuntament.

La concessionària està reclamant el pagament del cost de l’obra (que xifra en més de set milions d’euros). L’Ajuntament considera que aquest import ha de minorar-se en les despeses i perjudicis causats per l’abandó anticipat de la concessió i per altres conceptes, motiu pel qual quantifica el cost a pagar en 664.634,62€. Encara que no existeix acord sobre l’import a pagar, el consistori s’ha vist obligat a sol·licitar un préstec per a fer front al pagament d’aquest import.

Aquest és un exemple més dels resultats que implica una gestió urbanística nefasta basada en l’execució de grans obres amb inversions privades, de les quals es pretén obtenir el màxim rèdit polític possible, però sense tenir en compte la seua escassa o nul·la rendibilitat econòmica que, com en aquest cas, acaben pagant uns altres. 

 

Informa Nou Horta. Manises

 

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments