InicioUncategorizedLa regidora de benestar inspecciona els clubs de convivència de la tercera...

La regidora de benestar inspecciona els clubs de convivència de la tercera edat de Manises

Des de la regidoria de Benestar Social, a través dels seus tècnics, s’ha realitzat un informe d’anàlisi sobre l’estat en que es troben els diferents clubs de convivència de la tercera edat de Manises amb l’objectiu de millorar l’estància dels usuaris. 

Després de la visita als corresponents centres, s’ha conclòs que pràcticament tots tenen problemes de manteniment de les instal·lacions, com per exemple: goteres, necessitat de reparació dels WC i de l’aire condicionat, plagues d’insectes… També s’han detectat dificultats en la convivència amb els responsables dels bars d’alguns dels clubs i s’han recollit queixes sobre els preus del servici de cafeteria, menjar, perruqueria i podologia. 

Concretament, en el club «9 d’octubre» pateixen inundacions a la sala de ball quan plou perquè les canonades no absorbeixen bé l’aigua. A més, s’han de reparar sòcols, la llanterneria del WC dels cavallers i s’ha d’acabar immediatament amb la plaga de panderoles. Una altra plaga, però de mosca negra, tenen al centre del barri «San Jerónimo» on també soporten la humitat de les filtracions d’aigua.

Finalment, després de la inspecció, s’ha comunicat als diferents presidents dels clubs que a final d’any es convocaran eleccions per a la renovació de Juntes i que el Consell de Majors es convocarà, una vegada acabe l’estiu. Per una altra banda, s’ha garantit que es revisaran els preus dels diferents servicis per ajustar-los a allò establit per l’Ajuntament. 

 

Informa Nou Horta. Manises

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments