InicioUncategorizedReunió amb la Policia Local de Manises

Reunió amb la Policia Local de Manises

L’equip de govern de l’Ajuntament de Manises s’ha reunit amb tot el cos de Policia Local de la ciutat per tal de presentar els representats dels quatre partits que conformen el govern en l’actualitat (APM-Compromís, PSOE, Sí Se Puede i EU).

En aquesta reunió, l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, ha recalcat la importància que té el servei de Policia Local a Manises. A més, Manuel Gutiérrez, regidor de Personal de l’Ajuntament, ha tendit la mà a aquest cos per tal de treballar conjuntament i millorar alguns aspectes actuals. A més, va afegir que aquest any tant la brigada municipal com la Policia Local són prioritàries per a l’actual equip de govern pel que fa a les necessitats de personal.

Rafael Mercader i Pilar Molina també van estar presents en aquesta reunió i van demanar la màxima col·laboració a la Policia Local en les polítiques que es portaran endavant com pot ser la figura del policia de barri, més propera a la ciutadania. D’altra banda, l’alcalde juntament amb els tres regidors, van demanar un major control en relació a les multes a propietaris de gossos per les defecacions canines a Manises així com el control d’aparcament en zones prohibides i el respecte de prioritat en els passos per a vianants. 

 

Informa Nou Horta. Manises

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments