InicioUncategorizedReunió entre el regidor de Turisme de Manises i el president de...

Reunió entre el regidor de Turisme de Manises i el president de l’Agència Valenciana de Turisme

El president de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, ha mantingut una reunió amb el regidor de Turisme de Manises, Javier Mansilla, per conèixer de primera mà la situació del municipi i iniciar una relació de col·laboració encaminada a millorar el seu posicionament a nivell turístic.

Durant la trobada s’ha analitzat el potencial dels recursos turístics de Manises i les dos administracions han acordat impulsar l’oferta artesanal i cultural del municipi.

Francesc Colomer ha destacat la “necessitat de potenciar els recursos turístics municipals, no només de forma individual, sinó també generant ofertes més àmplies que incloguen els recursos de localitats properes, que podria fer-se a través de rutes”.

En aquesta línia, Colomer ha ressaltat que des de la Generalitat “estem treballant en la força de la complementarietat”, i ha explicat que “estem treballant en l’elaboració d’un Pla d’Espais Turístics que permetrà articular noves rutes complementant diferents destinacions”.

Així mateix, el secretari autonòmic de Turisme ha posat l’accent en la voluntat de la Generalitat “per potenciar l’autòcton” i ha destacat entre altres coses “el treball de Manises a través de la promoció i difusió de la Cavalcada de la Ceràmica”. 

 

Informa Nou Horta. Manises

 

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments