Albalat en dansa, tercera edició

Dijous, 10 Mai 2018 14:12 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 862 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Divendres 11 i dissabte 12 Albalat dels Sorells tornarà a viure una nova edició d’Albalat en dansa. 

Per tercer any consecutiu, l’entorn del Palau Comtal s’omplirà de música i dansa de la mà del Conservatori Professional de Dansa de València i l’Escola de Dansa Elena Lerma de Foios.

Divendres serà el torn del Conservatori que ens oferirà la següent programació:

17:30 h. Taller de percussió i moviment amb Rafa Navarro.

18:30 h. JOTA DE LA DOLORES amb la coreografia de José Soriano, música de Bretón interpretat per l’alumnat de tercer i quart de l’especialitat dansa espanyola. Seguidament els ballarins de cinquè de l’ especialitat dansa espanyola interpretaran SEGUIRIYA amb la coreografia d’Esther Garcés, “cantaor” Manuel Fernández i a la guitarra Rafael Trenas.

19:00 h. EXTRACTO DE ACHTERLAND amb la coreografia d’Anne Theresa de Keersmaeker, dirigida i adaptada per Susana Rodrigo, música de György Ligeti i Eugéne Ysaye. Interpretat pels ballarins de cinquè de l’especialitat de dansa contemporània. APPROPIATION. Appropiations parteix de l’anàlisi dels fenòmens més populars de les xarxes socials: Instagram, Facebook i Youtube. Aquesta peça persegueix aprofundir en la relació entre el cos físic i l’exposició de la nostra imatge virtual. La barrera entre les xarxes socials i la vida real sembla que s’haja diluït. Peça interpretada pels ballarins de tercer i quart de dansa contemporània, direcció de Tatiana Clavel, espai sonor Carlos Espina.

20:00 h. Cloenda de la mostra del Conservatori amb IMPROVISACIÓ AL VOLTANT DE DRUMMING. Coreografia d’Anne Theresa de Keersmaeker, direcció i adaptació de Rocío Pérez, música d’Steve Reich, interpretació i adaptació musical de Rafa Navarro i interpretat per l’alumnat de sisé de l’especialitat de dansa contemporània.

Dissabte l’Escola Elena Lerma de Foios exposarà algunes de les propostes coreogràfiques recentment guardonades amb màxims premis en el Concurs Nacional i Internacional de Dansa. Aquestes propostes estaran interrelacionades  per diferents escenes de dansa interpretades per les nostres alumnes. La mostra del dissabte començarà a les 18:30 h. al pati del castell amb canvis d’escenari amb transicions que lligaran uns espais amb altres. El repertori de coreografies serà: Lliberra’m, Maduresa, Vol de l’est, Arabia, Vals- ragtime i Con mucha nata.

El tancament d’Albalat en dansa anirà a càrrec de Tacon Terra Dansa amb la prodigiosa veu Josep Aparicio “Apa” amb l’espectacle QUE FLAMENCA SÓC.

 

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells